Godinnenreis Kreta

Zindering van de godin
Je voelt de roep. Je voelt het verlangen om diep naar binnen te keren. Om je te openen voor magie en verwondering. En je te verbinden met oude kennis die in je ligt opgeslagen. Je bent gefascineerd door de kracht en het mysterie van godinnen.

Voel je de zindering van de godin in jou? Wil je haar leren kennen, haar belichamen en haar helemaal leven? Haar uitdragen in alles wat je doet? In wie je bent? Dan is de Godinnenreis voor jou.

Oude wijsheid
Elke dag staat in het teken van een inspirerende Griekse godin. Via rituelen, inwijdingen, meditaties en lichaamswerk verbind je je met de essentie van deze godin en met haar unieke kwaliteiten. En daarmee met deze zelfde kwaliteiten in jou. In jouw blauwdruk ligt immers een oer-weten opgeslagen, dat erop wacht om ontsluierd te worden. Zodat jij voluit je potentieel kunt leven.

Wat kun je verwachten?
We maken gebruik van yoga, dans en tantrische oefeningen om je lijf en je levensenergie te wekken. Via trancereizen open je je voor andere dimensies, waardoor oude kennis tot leven kan komen. We werken met sjamanistische rituelen en inwijdingen. Hiervoor bezoeken we krachtplekken in de natuur en oude tempels. Ook doen we in het maanlicht een Vision Quest, waarbij je je verbindt met beelden, visioenen en antwoorden vanuit je hogere zelf. En nog heel veel meer magisch en hemels…. 🙂

Voel jij de roep?
Je voelt je geroepen om in een heilige kring van vrouwen te stappen. Een plek waar magie ontstaat. Een Tempel. Je verlangt ernaar om je te openen voor het oer-weten in jou. Om jouw essentie als vrouwelijk en godinnelijk wezen te voelen en te leven. En om je diep verbonden te weten met het veld van vrouwen die jou voorgingen.

Wie ben jij?
Je hebt al flink wat innerlijk werk verricht. Je kunt jezelf dragen, ook als er diepe emoties worden aangeraakt. Je kunt jezelf kwetsbaar inbrengen in een groep. Je hebt ervaring met vrouwenwerk. Je voelt je thuis in je lijf en in je seksualiteit. En je staat open voor mystiek en magie.

Twijfel je of deze Godinnenreis en jij bij elkaar passen? Neem contact met ons op. We kijken heel graag met je mee.

Is deze reis niet wat je zoekt of voel je je er (nog) niet klaar voor? En wil je je wel graag dieper verbinden met je vrouwelijkheid? Je bent van harte welkom bij Magie van de sensuele vrouw, Innerlijke tempel – Woestijnreis of Priesteres in Avalon. Ook start in oktober 2020 Wonder Woman – Magisch Jaarpad.
Daarnaast kun je bij Margit terecht voor een individuele sessie of één van de volgende workshops: Your body, Your temple, Mysterie van vrouwzijn en Magische Reis. Bij Marloes kun je herbronnen in Andalusië.

Magisch Kreta
De retraite vindt plaats op het betoverende eiland Kreta, een plek waar mythe en werkelijkheid elkaar ontmoeten en waar de vrouwelijke energie je voelbaar omringt. De magie komt je tegemoet op dit eiland van de Slangengodin, met ruige bergen, bijzondere kloven en grotten, krachtplekken en oude tempels waar priesteressen in vroegere tijden hun heilige werk verrichtten.

We verblijven in een grote, typisch Griekse villa op het zuidelijke deel van het eiland. Zowel binnenshuis als buiten in de tuin zijn verschillende plekken waar je je even rustig terug kunt trekken gedurende de dag. Of waar je kunt genieten van het waanzinnige uitzicht: vanaf het terras kun je de zee zien liggen!

Hoedsters
De week wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begeleiden zij verschillende reizen, waaronder Magie van de Sensuele Vrouw, waarin ze vrouwen in contact brengen met hun ongetemde sensuele zelf. Door een diep visioen raakten zij geïnspireerd om vrouwen via inwijdingen en rituelen in verbinding te brengen met hun godinnelijke natuur.

Marloes begeleidt diverse retraites in o.a. Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Ze heeft een achtergrond in onder meer het begeleiden van retraites, (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van (vuur)rituelen en ceremonies. ‘Ik vind het prachtig als ik een vrouw meeneem de wilde natuur in zodat ze de elementen in haar hele lijf kan voelen waardoor ze dieper in haar bekken en baarmoeder verbonden is met haar wilde, ongetemde bron van wijsheid’.

Margit is tantrisch vrouwencoach, lichaamsgericht therapeut en trainer. Ze heeft een achtergrond in onder meer polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. Ze laat zich inspireren door het werk met plantmedicijnen; deze brengen haar oude wijsheid in herinnering. ‘Het is mijn missie, mijn passie én mijn hobby 🙂 om vrouwen te inspireren de meest goddelijke en vrijgevochten versie van zichzelf te worden; eentje die intens liefheeft, die leeft tot in de puntjes van haar tenen en die zich verbonden voelt met de oervrouw in zichzelf.’

Inspiratie op Kreta
De Godinnenreis in 2019 inspireerde Margit tot het maken van 2 vlogs: één over de transformerende kracht van Persephone en één over de liefdevolle uitnodiging van Aphrodite. Reis met haar mee naar Kreta en laat je raken door de wijsheid van deze godinnen.

Praktische gegevens

Datum en tijd:
De Godinnenreis in mei 2021 hebben we helaas moeten annuleren ivm Covid. Zodra er een nieuwe datum bekend is voor 2022 wordt deze hier bekend gemaakt.

Start programma: vrijdag om 15.30 uur
Afronding programma: donderdag om 16.00 uur

Kosten:
Jouw investering in de Godinnenreis is € 1.095,- o.b.v. verblijf op een ruime 3 p.kamer, 1195,- o.b.v. een 2 p.kamer en 1350,- o.b.v. een 1 p.kamer. Alle kamers beschikken over airconditioning, een eigen badkamer en een zonnig balkon.

Het bedrag is inclusief alle maaltijden, materialen, vervoer ter plaatse en vervoer van en naar de luchthaven (zoals vermeld onder het kopje ‘Vlucht’). Het is exclusief de kosten van je vliegticket, evt. entreegelden, eigen uitgaven en reis- en annuleringsverzekering.
Af en toe verzorgen we met elkaar een maaltijd(salade).

Je betaalt in 2 delen: € 200,- bij aanmelding en het resterende bedrag een maand voordat we op reis gaan.

Accreditatie
Werk je als therapeut en ben je aangesloten bij een beroepsvereniging? Sommige beroepsverenigingen geven accreditatiepunten voor deze reis, waaronder de JVATN (Jungiaans Vereniging Analytisch Therapeuten Nederland). Het kan de moeite waard zijn om eens te informeren!

Vlucht:
De vluchttijden worden hier bekend gemaakt zodra we een nieuwe datum hebben gepland voor 2022.

Op vrijdag zijn wij om 11.30 uur op de luchthaven aanwezig om je naar de locatie te brengen. Kom je met eigen vervoer naar de locatie, zorg dan dat je bij de start van het programma aanwezig bent. Vanaf de luchthaven in Heraklion is het ongeveer 1,5 uur rijden naar de locatie.

Op donderdag brengen we je rond 08.30 uur terug, zodat je op tijd op de luchthaven bent.

Mocht je jouw verblijf willen verlengen, dan kun je op deze tijden meerijden naar/van de luchthaven van Heraklion en zelf een accommodatie boeken.

Aantal deelnemers:
Minimaal 4 en maximaal 15 vrouwen.

Locatie:
We verblijven in een grote, sfeervolle en rustig gelegen villa aan de rand van Pitsidia, een dorpje in het zuiden van Kreta, vlakbij het Rethymno-gebergte. Vanuit de tuin heb je een prachtig uitzicht over de Libische Zee. In ongeveer 25 minuten loop je naar Komos beach, een van de mooiste stranden van Kreta.

Vanaf de luchthaven Heraklion is het nog ongeveer 1 uur rijden naar de locatie.

Facebook-event
Zodra er een nieuwe datum bekend is voor 2022, vind je hier de link naar het Facebook-event.

Aanmelden
Voel je de roep om samen in een Tempel te stappen in het oude Griekenland? Mooie vrouw, je bent meer dan welkom! Meld je hier aan.

Wat anderen zeggen…

Christel (Godinnenreis 2019):
‘Wat was het mooi, liefdevol, diepgaand, intens, verbindend en tegelijkertijd hebben we zo ongelofelijk veel lol gehad! Ik voel me zo onbeschrijfelijk dankbaar en verrijkt dat ik hierbij aanwezig was.’

Nicôle (Godinnenreis 2019):
‘Oerkrachten die vrijkomen, het diepe weten dat stroomt door mijn lijf, vrouw kunnen zijn in heel mijn wezen, ontdekken wie IK ben, wie NICOLE is. Hoe intens en krachtig dat is als je dat mag ervaren met je sisters om je heen. Hoe mooi dat ik erbij mocht zijn, de Godinnenreis naar Kreta. Dank Margit van Harten en Marloes Verboom en alle sisters die erbij waren.’

Sessies bekijken