Magie van de sensuele vrouw

Zinnenprikkelende retraite
Ga mee op avontuur! In de zinnenprikkelende retraite Magie van de sensuele vrouw word je uitgenodigd om jouw wilde vrouwelijke natuur te eren en te vieren; om je lijf helemaal te bewonen en je onder te dompelen in tintelende levensenergie. En dat alles op een prachtige plek in de Andalusische natuur.

We maken gebruik van onder meer dans, yoga, sjamanistische rituelen, tantrische oefeningen en meditaties, helende visualisaties, Rite of the Womb, stiltewandelingen, deelrondes én de kracht van de Spaanse natuur: bergen, water, zee en vuur brengen je in contact met jouw bron.

Hoe ziet de week eruit?
Dag 1 Aankomst, kennismaking en openingsritueel
Dag 2 Pachamama & Levensenergie: landen in je lijf, je vanuit je bekken verbinden met de kracht van de aarde
Dag 3 Hart & Borsten: je hart openen en je borsten eren
Dag 4 Baarmoeder: helen & vieren van de bron van je vrouwenkracht
Dag 5 Yoni: je diep verbinden met je yoni en je sensuele vibes laten stromen
Dag 6 Sensuele godin: jezelf verwelkomen als goddelijk en seksueel wezen en vertrek

Voor wie
Je hebt ervaring op het gebied van lichaamswerk, dans, massage of tantra. En je verlangt naar meer. Je wilt een diepe duik te nemen in jouw vrouwelijkheid. Je wilt graag uitgedaagd worden. Om jezelf tot in je tenen te wekken en je sensualiteit vrijuit te laten stromen.

Je kunt jezelf dragen, ook als er diepe emoties worden aangeraakt. Je bent in staat om een flinke wandeling in de bergen te maken. Je staat open voor de magie van rituelen.

Twijfel je of deze retraite geschikt is voor jou? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee.

Is deze reis niet wat je zoekt of voel je je er (nog) niet klaar voor? En wil je je wel graag dieper verbinden met je vrouwelijkheid? Je bent van harte welkom bij Godinnenreis Kreta, Innerlijke tempel – Woestijnreis of Priesteres in Avalon. Ook start in oktober 2020 Wonder Woman – Magisch Jaarpad.
Daarnaast kun je bij Margit terecht voor een individuele sessie of één van de volgende workshops: Your body, Your temple, Mysterie van vrouwzijn en Magische Reis. Bij Marloes kun je herbronnen in Andalusië.

Locatie
Magie van de sensuele vrouw vindt plaats in Zuid-Spanje, nabij het bergdorpje Canillas de Aceituno, op een pure, authentieke plek in de bergen. Vanaf de luchthaven Málaga is het nog een uur rijden naar de locatie. Ons privé-terrein beschikt over drie sfeervolle, comfortabele bungalows, elk met een eigen royaal terras. Ook is er een zwembad met ligbedden aanwezig. Op deze plek zijn er volop mogelijkheden om je terug te trekken in de natuur, genietend van het weidse uitzicht over de vallei.

Begeleiding
De week wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Eerder begeleidden zij samen al retraites voor Serendipity en Mi Cuento. Ze bleken elkaar geweldig aan te vullen. Dat smaakt dus naar meer. 🙂 Nu bundelen ze hun vrouwelijke krachten in een gemeenschappelijke passie: vrouwen in contact brengen met hun ongetemde sensuele natuur. Samen maakten ze een filmpje over vrouwelijke sensualiteit.

Marloes begeleidt diverse retraites in o.a. Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Ze heeft een achtergrond in onder meer (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van retraites en (vuur)rituelen. ‘Ik stroom als ik vrouwen kan begeleiden om thuis te komen in hun lijf door ze mee te nemen op avontuur in de natuur.’

Margit is tantrisch vrouwencoach, lichaamsgericht therapeut en trainer. Ze heeft een achtergrond in onder meer polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. Ze laat zich inspireren door het werk met plantmedicijnen; deze brengen haar oude wijsheid in herinnering. ‘Ik ga sprankelen en stromen als ik vrouwen kan helpen helemaal vrij te worden en hun wilde seksuele en sensuele natuur te vieren.’

Praktische gegevens

Data en tijd:
Nog niet bekend voor 2021. Houd de website of nieuwsbrief in de gaten.

Start programma: Dag van aankomst om 15.00 uur
Afronding programma: Dag van vertrek om 16.00 uur

Kosten:
Jouw investering in Magie van de sensuele vrouw is 995,-. Dit is inclusief verblijf op basis van een 2- persoonskamer*, alle maaltijden, materialen, vervoer ter plaatse en vervoer van en naar de luchthaven (zoals vermeld onder het kopje ‘Vlucht’). Het is exclusief de kosten van je vliegticket en reis- en annuleringsverzekering.
Je betaalt in 2 delen: 200,- bij aanmelding en het resterende bedrag een maand voordat we op reis gaan.
(* Er zijn 2 eenpersoonskamers beschikbaar tegen meerprijs.)

Vlucht:
Je boekt je eigen vlucht, bv. via Transavia.

Op de dag van aankomst zijn wij om 13.00 uur op de luchthaven aanwezig om je naar de locatie te brengen. Kom je met eigen vervoer naar de locatie, zorg dan dat je bij de start van het programma, dus uiterlijk om 15.00 uur, aanwezig bent.

Op de dag van vertrek brengen we je om 16.00 uur terug, zodat je rond 17.00 uur op de luchthaven bent.

Aantal deelnemers:
Minimaal 4 en maximaal 12 vrouwen.

Locatie:
Canillas de Aceituno, Spanje. Vanaf de luchthaven Málaga is het nog een uur rijden naar de locatie.

Facebook
Hier is de link naar het Facebook-event van de reis in mei 2020 en hier van de reis in september 2020. Zo kun je alvast kennismaken  met een aantal (potentiële) mede-reisgenoten.

Aanmelden
Voel je een Jaaa, ik wil!! opborrelen? Je bent meer dan welkom! Meld je hier aan.

Wat anderen zeggen…

Ditte

”Dit is de beste keuze die ik in jaren heb gemaakt.”

Maureen

”Gisteren had ik een gesprek met mijn moeder. Ik heb altijd een groot pijn stuk van haar gedragen wat er op de dag van de yoni uitkwam. Ze heeft zich de eerste dagen dat ik in Spanje was ziek  gevoeld en heeft op bed gelegen. Donderdag voelde ze zich ineens anders… opgelucht, emotioneel en voor het eerst heeft ze die dag een paar keer nee gezegd tegen mensen en voor zichzelf gekozen. Ze ziet er anders uit en is lichter en zachter.
We moeten niet onderschatten wat we deze week hebben gedaan voor onszelf, onze moeders, voorouders en het vrouwelijk collectief. Er is veel geheeld. Jullie doen belangrijk werk Marloes en Margit! En wat we met z’n allen hebben gedaan reikt ver. Het is mijn boodschap om onszelf te eren want we hebben iets heel bijzonder gecreëerd! Alle liefs aan jullie allemaal.”

Nicky

”En voor de vrouw die de uitnodiging voor september leest en twijfelt… echt doen en geef jezelf een prachtcadeau! Ik was een van de 9 en ben heel dankbaar dat ik erbij was. Oh baby baby!”

Silvia

”Het is echt magisch wat de week me heeft gebracht. Helemaal gezakt, open, heel en een oer vertrouwen is voelbaar. Nog elke dag op de muziek van vorige week in beweging en in mij stroomt het en daardoor ook om mij heen. Heel dankbaar voor de bijzondere dagen met jullie allemaal. Ahooo. X”

Nancy

”Vanmorgen heb ik dankbaarheid mogen ervaren dat deze reis voor mij precies was wat ik nodig had. Ik voelde mij zo veilig en geborgen. Maar werd ook uitgedaagd. En dat was nodig voor heling. Deze reis gun ik iedere vrouw. Nogmaals n vette dank met a lot lof love voor jou en Marloes. XXX”

Evelyn

“Wat een prachtige reis is dit geweest. Elke verwachting heeft het overtroffen en woorden zullen altijd tekort schieten om de waarde ervan te duiden.

Voor mij was het een reis van thuis komen, bij mijn innerlijke rijkdom, bij mijn hele vrouwelijke zelf met de zachte, kwetsbare en krachtige kanten in mij.
Elke vrouw zou ik dit gunnen om jezelf te mogen ontmoeten, te voelen en jezelf te uiten met andere vrouwen. Een cadeau voor jezelf maar tegelijk ook voor alle anderen om je heen die zullen meegenieten als je als vouw weer je essentie gaat leven! Het is zo helend om in het midden van een prachtige natuur op een prachtige locatie tijd te mogen nemen voor jezelf, jezelf te mogen openen en jezelf te herinneren wie je bent.

De begeleiding van Marloes en Margit heb ik als zeer wijs,veilig en krachtig ervaren. Deze authentieke vrouwen weten met een sensitieve zekerheid en goed afgestemd op de groep elke dag weer tot een reis te maken die weer een laagje dieper mag gaan. Ik voel een dankbaarheid en liefde voor wat deze vrouwen samen weten door te geven in deze gezamenlijke vrouwenenergie.

Voeg hierbij het heerlijke eten en de lol die we samen hebben gehad. Voor mij was het; thuiskomen # openen # zelfcompassie # herinneren # diepe wijsheid # stromend verlangen # vrouwelijke heling # eenwording”

Sessies bekijken