Magisch Vrouwenweekend

Vrouwelijke en magische vibes
Heb je zin om je een weekend lang onder te dompelen in sensuele en magische vibes? Om te ontspannen, te smelten, te stromen en de verbinding met jouw vrouwelijke natuur te voeden?

Ga met ons mee op een magisch avontuur. Samen creëren we een krachtig en uitnodigend veld waarin we onze sensuele, wilde en mystieke natuur eren en vieren.

Overgave en stroming
Tantrische yoga, dans, godinnenmassage, ceremonie met de plantmedicijnen Cacao, Blue Lotus & Rapé en sjamanistisch ritueel… We hebben een zinnenprikkelend programma voor je samengesteld. En jij? Je mag je overgeven en heerlijk meedobberen.

In het weekend van 2 t/m 4 juli verblijven we in een sfeervolle, monumentale carréhoeve in Gulpen. En uiteraard in de natuur; het sprookjesachtige Geuldal en de heuvelachtige omgeving nodigen uit tot omzwervingen en rituelen.

In het weekend van 28 t/m 29 augutus strijken we neer op een prachtige locatie in Noord-Brabant, met sauna, jaccuzi, zwemvijver en vuurplek.

Voor wie?
Je hebt ervaring op het gebied van lichaamswerk, dans, yoga of meditatie. Je verlangt ernaar om je (opnieuw) te verbinden met je vrouwelijke natuur, om je vrouwenlijf te laten stromen én om je te verbinden met je magisch potentieel.

Je kunt jezelf dragen, ook als er emoties worden aangeraakt. Je bent in staat om mee te doen met (laagdrempelige) yoga en dans en om een wandeling te maken. Je staat open voor de magie van rituelen en voor het werken met lichte plantmedicijnen.

Twijfel je of dit weekend geschikt is voor jou? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee.

Is dit weekend niet wat je zoekt, en wil je je wel graag dieper verbinden met je vrouwelijkheid? Je bent van harte welkom in de nieuwe groep Wonder Woman – Magisch Jaarpad die in september 2021 start.
Daarnaast kun je bij Margit terecht voor een individuele sessie of een workshop of ceremonie. Bij Marloes (IAM-reizen) kun je mee op Harts-avontuur.

Begeleiding
De week wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begeleiden zij verschillende vrouwenreizen en Wonder Woman – Magisch Jaarpad.

Marloes begeleidt diverse retraites in o.a. Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Ze heeft een achtergrond in onder meer (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van retraites en (vuur)rituelen. ‘Ik stroom als ik vrouwen kan begeleiden om thuis te komen in hun lijf door ze mee te nemen op avontuur in de natuur.’

Margit is tantrisch vrouwencoach en priesteres. Ze heeft een achtergrond in onder meer polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. Ze laat zich inspireren door het werk met plantmedicijnen; deze brengen haar oude wijsheid in herinnering. ‘Ik ga sprankelen en stromen als ik vrouwen kan helpen helemaal vrij te worden en hun wilde magische en sensuele natuur te vieren.’

Wij verheugen ons er enorm op om met jullie op een magisch avontuur te gaan!

Praktische gegevens

Data en tijd
* Vrijdag 2 t/m zondag 4 juli (Limburg) VOL – Reservelijst
Start programma: vrijdag 2 juli om 19.00 uur
Einde programma: zondag 4 juli rond 16.30 uur

* Zaterdag 28 t/m zondag 29 augustus (Noord-Brabant)
Start programma: zaterdag 28 augustus om 11.00 uur
Einde programma: zondag 29 augustus rond 16.30 uur

Bijdrage
Jouw bijdrage is € 295,-. Dit is inclusief overnachting(en), ontbijt + lunch (en in juli: soep & brood op vrijdagavond). We vragen je om voor de zaterdag iets potluck lekkers mee te nemen om met elkaar te delen.
Overnachting is op basis van een 2-persoonskamer in Gulpen en een ruime 3-persoonskamer in Noord-Brabant.

Aantal deelneemsters
Minimaal 4 en maximaal 10 vrouwen

Locatie
Juli: Gulpen in Zuid-Limburg. Augustus: Noord-Brabant. Het adres ontvang je na aanmelding.

Facebook
Hier is de link naar de Facebook-events: weekend juli & weekend augustus. Zo kun je alvast kennismaken met een aantal (potentiële) deelneemsters.

Aanmelden
Voel je een Jaaa, ik wil!! opborrelen? Je bent meer dan welkom! Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@iam-reizen.nl.

Sessies bekijken