Magisch Vrouwenweekend

Vrouwelijke en magische vibes
Heb je zin om je een weekend lang onder te dompelen in sensuele en magische vibes? Om te ontspannen, te smelten, te stromen en de verbinding met jouw vrouwelijke natuur te voeden?

Ga met ons mee op een magisch avontuur. Samen creëren we een krachtig en uitnodigend veld waarin we onze sensuele, wilde en mystieke natuur eren en vieren.

Overgave en stroming
Tantrische yoga, dans, godinnenmassage, ceremonies met plantmedicijnen, Agua de Florida maken en sjamanistische rituelen… We hebben voor ieder weekend een zinnenprikkelend programma voor je samengesteld. En jij? Je mag je overgeven en heerlijk meedobberen.

3 Verschillende weekends
*26 t/m 27 maart 2022: Ceremonie met Magic Truffels  & Ceremonie met Cacao, Blue Lotus en rapé
*11 t/m 12 juni 2022: Bereiding Agua de Florida (helend bloemenwater volgens oud recept) & Ceremonie met Cacao, Blue Lotus en rapé
*17 t/m 18 september 2022: Sjamanisitsch ritueel, Godinnenmassage & Ceremonie met Cacao, Blue Lotus en rapé

Locatie
We strijken neer op een prachtige locatie in Noord-Brabant, met sauna, jaccuzi, zwemvijver en vuurplek.

Voor wie?
Je hebt ervaring op het gebied van lichaamswerk, dans, yoga of meditatie. Je verlangt ernaar om je (opnieuw) te verbinden met je vrouwelijke natuur, om je vrouwenlijf te laten stromen én om je te verbinden met je magisch potentieel.

Je kunt jezelf dragen, ook als er emoties worden aangeraakt. Je bent in staat om mee te doen met (laagdrempelige) yoga, dans en plantceremonies en je staat open voor de magie van rituelen.

Twijfel je over welk weekend geschikt is voor jou? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee.

Is Magisch Vrouwenweekend niet wat je zoekt, en wil je je wel graag dieper verbinden met je vrouwelijkheid? Je bent van harte welkom in de nieuwe groep Wonder Woman – Magisch Jaarpad die in september 2022 start.
Daarnaast kun je bij Margit terecht voor een individuele sessie of een workshop of ceremonie. Bij Marloes (IAM-reizen) kun je mee op Harts-avontuur.

Begeleiding
De week wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begeleidden zij al verschillende vrouwenreizen en Wonder Woman – Magisch Jaarpad.

Marloes begeleidt diverse retraites in o.a. Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Ze heeft een achtergrond in onder meer (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van retraites en (vuur)rituelen. ‘Ik stroom als ik vrouwen kan begeleiden om thuis te komen in hun lijf door ze mee te nemen op avontuur in de natuur.’

Margit is tantrisch vrouwencoach en priesteres. Ze heeft een achtergrond in onder meer polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. Ze laat zich inspireren door het werk met plantmedicijnen; deze brengen haar oude wijsheid in herinnering. ‘Ik ga sprankelen en stromen als ik vrouwen kan helpen helemaal vrij te worden en hun wilde magische en sensuele natuur te vieren.’

Wat anderen zeggen…

Josefien
Nog steeds gloei ik van binnen door het mooie magische vrouwenweekend. Vanochtend liep stralend door de regen met mijn hond. Heerlijk. Dankjulliewel voor dit fantastische weekend, de superbegeleiding de helende plantmedicijnen, de warmte, het verwennen, de sfeer….etc. Super. Dit smaakt naar meer 😊…..

Marie-Cecile
Ik wil je even laten weten dat ik nog steeds aan het nagenieten ben van de retraite. Mensen vragen of ik verliefd ben, zo loop ik te stralen. Het zware gevoel is uit mijn onderbuik en ik durf me weer open te stellen voor de liefde. Ben je zo dankbaar.

Praktische gegevens

Data en tijd
De data voor 2023 worden binnenkort bekend gemaakt.

Start programma: zaterdag om 11.00 uur
Einde programma: zondag rond 16.30 uur

Bijdrage
Jouw bijdrage is € 295,-. Dit is inclusief overnachting(en), ontbijt + lunch. We vragen je om voor de zaterdag iets potluck lekkers mee te nemen om met elkaar te delen. Overnachting is op basis van een 2- of 3-persoonskamer.

Aantal deelneemsters
Minimaal 4 en maximaal 12 vrouwen

Locatie
We verblijven op een mooie locatie in Noord-Brabant met sauna, jacuzzi, zwemvijver en vuurplek. Het adres ontvang je na aanmelding.

Facebook
Hier kun je alvast (potentiële) mede-godinnen vinden.

Aanmelden
Voel je een Jaaa, ik wil!! opborrelen? Je bent meer dan welkom! Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@iam-reizen.nl.

Sessies bekijken