Wonder Woman – Magisch Jaarpad

Wonder Women united!
Voel jij het ook, mooie vrouw, die roep van binnenuit naar méér, naar dieper? Voel je het verlangen om je ongeremde en ongetemde natuur te bevrijden en je te verbinden met de oneindige magische ruimte in jou?

Sjamanisme, tantra, plantmedicijnen, energetisch werk… Je hebt al het een en ander gedaan. De herkenning is voelbaar. Sluimerende oude kennis in jou wil gewekt worden. Je wilt je herinneren. Je verlangt naar een stevige verbinding met het hele vrouwelijke, magische pakket.

Dat komt mooi uit. Want dat is precies wat wij jou kunnen aanbieden. Welkom bij Wonder Woman, het gloednieuwe Jaarpad voor magische, wilde wijven.

Diepgaande reis
Wonder Woman is een diepgaande reis van een jaar langs jouw magische, vrouwelijke potentieel. Je start bij jouw relatie met Pachamama, de wijze en voedende aardemoeder, en bij het werken met de helende kracht van planten en kruiden. Vanuit daar reis je via de transformerende kracht van seksuele energie naar jouw magische vermogens. Deze verken je door je te verdiepen in de energie van rituelen en door je te openen voor het grote mysterie; het helende veld van waaruit zieners en priesteressen hun alchemistische werk doen. Om jezelf uiteindelijk te openen als kanaal voor goddelijke, universele energie. Je maakt jezelf tot instrument door je helende vermogens te activeren en deze in te zetten voor het grotere geheel: heling van de aarde en haar bewoners.

Kracht van de groep
Je bewandelt dit Pad met een groep gelijkgestemde vrouwen. Gedurende dit jaar vormt deze groep de bedding van waaruit jij op magische ontdekkingstocht gaat en waarin jij jouw unieke wijsheid en kwaliteiten inbrengt. We ondersteunen, spiegelen en prikkelen elkaar en bovenal: we moedigen elkaar aan om de meest vrijgevochten, ongetemde en magische variant van onszelf te worden.

Wild & puur & vrij
Tijdens het Jaarpad is er veel ruimte om de flow te volgen en om dingen in het moment te laten ontstaan. Magie laat zich tenslotte niet plannen. Maar je kunt in ieder geval rekenen op: avontuur, diepgang, veel natuur, inzichten en oud weten, tranen van het lachen, wild & puur & vrij, verbinding, delen, herkenning, heerlijk heksen, kwetsbaarheid, uitgedaagd worden, remmen los, sisterhood, verwondering, verstilling. En héél veel magie!

Hoe ziet het Jaarpad eruit?
Het Jaarpad bestaat uit 6 blokken van 2 of 3 dagen. Deze vinden eens in de 6 à 10 weken plaats, startend in oktober 2020 en eindigend in juni 2021. In september 2021 start een nieuw Jaarpad. Het Jaarpad wordt ondersteund door een What’s App-groep waarin we ervaringen en tips delen en elkaar ondersteunen indien nodig.

Elk blok starten we met een deelronde, dans en een sjamanistische ritueel. En daarna nemen we een diepe duik in:

Blok 1 Jouw wilde natuur
Met onder meer: Sjamanistische rituelen met de 4 elementen, Vision Quest met Pachamama, Baarmoederritueel in de natuur, Drumceremonie, Dansen bij het vuur

Blok 2 Kracht van het plantenrijk
Met onder meer: Bereiding Agua de Florida (sjamanistisch reinigend bloemenwater), Cacao-ceremonie, Wijsheid van plantmedicijnen, Helende tincturen en kruidenwierook

Blok 3 Heilige seksualiteit
Met onder meer: Taoïstische oefening ‘Wek je juicy flavours’, Tantrische meditatie ‘Kunst van penetratie’, Sensuele catwalk, Strip je vrij, Reis voorbij de schaamte, Godinnenmassage

Blok 4 Magie van rituelen
Met onder meer: Magische kracht van windrichtingen, Vuurritueel, Trancereis met totemdier, Krachtvoorwerp maken, Rituele plek inrichten, Heilig ritueel ontwerpen en begeleiden

Blok 5 Groot mysterie
Met onder meer: Cosmic yoga, Trancereis naar oud weten, Contact met je innerlijke bron, Baden in de natuur, Tandava-dans met het mysterie

Blok 6 Healing power
Met onder meer: Meesteres over je taoïstische helende energiestroom, Energievelden bewerken, Helende kracht inzetten voor het collectief, Slotritueel en feest op het strand

Voor wie is dit Jaarpad bestemd?
Je hebt al flink wat innerlijk werk verricht. Je hebt ervaring met vrouwenwerk, tantra, lichaamswerk of sjamanisme. Je kunt jezelf dragen, ook als er diepe emoties worden aangeraakt. Je bent bereid om je jezelf helemaal te laten zien. Je voelt je thuis in je lijf en in je vrouwelijkheid. Je voelt de bereidheid om je voor langere tijd te verbinden met een kring van vrouwen. Je staat open voor het werken met de plantmedicijnen tabakssap, rapé, blue lotus en cacao (lees hier meer). En je staat open voor magie.

Twijfel je of dit Jaarpad en jij bij elkaar passen? Neem contact met ons op. We kijken heel graag met je mee.

Is deze reis niet wat je zoekt of voel je je er nog niet klaar voor? En wil je je wel graag dieper verbinden met je vrouwelijkheid? Je bent van harte welkom bij Magie van de sensuele vrouwGodinnenreis Kreta, Innerlijke tempel – Woestijnreis of Priesteres in Avalon.
Ook kun je bij Margit terecht voor een individuele sessie, of een van de volgende workshops: Your body, Your temple, Mysterie van vrouwzijn en Magische reis. Bij Marloes kun je herbronnen in Andalusië.

Hoedsters van de reis
Het Jaarpad wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begeleiden zij verschillende vrouwenreizen in het buitenland. Tijdens één van deze reizen, in een barretje tegenover Knossos, werd het verlangen geboren om in een jaartraject diepgaand op pad te gaan met een kring van vrouwen die zich willen verbinden met hun magische essentie. En zo ontstond Wonder Woman.

Marloes begeleidt diverse retraites in o.a. Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Magie, natuur, avontuur en vrijheid zijn haar sleutelwoorden. Ze heeft een achtergrond in onder meer het begeleiden van retraites, (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van (vuur)rituelen en ceremonies. ‘Ik vind het prachtig als ik een vrouw meeneem de wilde natuur in zodat ze de elementen in haar hele lijf kan voelen waardoor ze dieper in haar bekken en baarmoeder verbonden is met haar wilde, ongetemde bron van wijsheid’.

Margit is tantrisch vrouwencoach, lichaamsgericht therapeut en trainer. Ze heeft een achtergrond in o.a. polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. Ze laat zich inspireren door het werk met plantmedicijnen; deze brengen haar oude wijsheid in herinnering. ‘Het is mijn missie, mijn passie én mijn hobby om vrouwen te inspireren de meest goddelijke en vrijgevochten versie van zichzelf te worden; eentje die intens liefheeft, die leeft tot in de puntjes van haar tenen en die zich verbonden voelt met de oervrouw in zichzelf.’

Praktische gegevens

In september 2021 start een nieuw Jaarpad. Data:
Blok 1: 3 t/m 5 september 2021
Blok 2: 20/21 november 2021
Blok 3: 15/16 januari 2022
Blok 4: 10/20 maart 2022
Blok 5: 7/8 mei 2022
Blok 6: 17 t/m 19 juni 2022

Data, tijden en locaties Wonder Woman 2020/2021:

Blok 1 Jouw wilde natuur
Start: zaterdag 10 oktober 2020 ca. 10.30 uur
Einde: zondag 11 oktober 2020 ca. 17.00 uur
Locatie: Gendt

Blok 2 Kracht van het plantenrijk
Zaterdag 28 november 2020 10.30 – 20.30
Zondag 29 november 2020 10.30 – 17.00
Locatie: Gendt

Blok 3 Heilige seksualiteit
Zaterdag 16 januari 2021 10.30 – 20.30
Zondag 17 januari 2021 10.30 – 17.00
Locatie: Gendt

Blok 4 Magie van rituelen
Start: vrijdag 26 maart 2021 ca. 15.00
Einde: zondag 28 maart 2021 ca. 17.00
Locatie: Zuid-Limburg (incl. overnachtingen)

Blok 5 Groot mysterie
Zaterdag 15 mei 2021 10.30 – 20.30
Zondag 16 mei 2021 10.30 – 17.00
Locatie: Gendt

Blok 6 Healing power
Start: vrijdag 25 juni 2021 ca. 15.00 uur
Einde: zondag 27 juni 2021 ca. 17.00 uur
Locatie: Schiermonnikoog (incl. overnachtingen)

Kosten:
Jouw investering in Wonder Woman – Magisch Jaarpad is € 1.895,-. Dit is inclusief training, accommodaties, materialen (m.u.v. ingrediënten voor bepaalde rituelen), koffie/thee/lekkers/fruit, lunch op beide dagen tijdens blok 1 t/m 3 & 5 (soep, salade & brood) en alle maaltijden gedurende blok 4 en 6. Het is exclusief je bootticket naar Schiermonnikoog (en fietshuur daar) in blok 6 en potluck lekkers voor zaterdagavond tijdens blok 1 t/m 3 & 5.

Je betaalt in 2 delen: € 300,- bij aanmelding en het resterende bedrag een maand voordat het Jaarpad start.

Mocht het een probleem voor je zijn om het bedrag in één keer te voldoen, neem dan contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 14 vrouwen.

Locatie:
Blokken 1 t/m 3 en 5 vinden plaats bij Bewust op Weg op Markt 22 in Gendt, tussen Arnhem en Nijmegen. Deze blokken zijn exclusief overnachting. Mocht je in de buurt willen overnachten: op loopafstand bevinden zich verschillende B&B’s. (Bij Margit kun je een lijstje met B&B’s opvragen.)
Tijdens blok 4 verblijven we in een groot vakantiehuis in Zuid-Limburg. De exacte locatie wordt ruim van tevoren bekend gemaakt. Tijdens blok 6 verblijven we op Schiermonnikoog. Ruim van tevoren hoor je hoe laat we waar verzamelen.

Facebook-event
Meld je aan bij het event op Facebook als je het leuk vindt om alvast in contact te komen met potentiële andere Wonder Women.

Aanmelden
Verlang jij naar een magische reis om nooit meer te vergeten? Mooie vrouw, je bent meer dan welkom! Meld je hier aan. Na jouw aanmelding neemt één van ons contact met je op.

Sessies bekijken