Body & Mind

Corona-update
B&M-sessies gaan gewoon door. We zorgen beiden voor onze hygiëne. En uiteraard spreken we alleen af als we allebei fit zijn.
Daarnaast kunnen we buiten in de natuur afspreken, bv. in de polder of op een verlaten Waalstrandje. De kracht van de natuur kan je direct in contact brengen met je innerlijke natuur.  
Ook is het mogelijk om online af te spreken, via FaceTime, Skype of Zoom.

Verbinding lichaam en geest
Wat we denken beïnvloedt onze gevoelens en vertaalt zich in ons lijf. En wat er in ons lijf gebeurt, heeft direct zijn weerslag op hoe we ons voelen en op hoe we in de wereld staan. Een Body&Mind-sessie legt die verbinding, door een combinatie van coaching en diepgaand lichaams- of massagewerk. Zo word je weer een heel en compleet mens.

 • Body&Mind Integraal (2 uur 15 min)
  Afdalen uit je hoofd in je lijf, voelen in plaats van denken, je energie beheren, oude pantsers afleggen, smelten.
 • Body&Mind Tantra (2 uur 45 min)
  Je levensenergie bevrijden, sensualiteit verkennen, schaamte loslaten, helen van seksuele blokkades, zacht en juicy worden.
 • Body&Mind Kashmir (2 uur 45 min)
  Je (leren) openen en overgeven, geremdheid loslaten, vrij worden in seksualiteit, seksuele energie laten stromen, je omhuld en gekoesterd voelen. Incl. kashmirische massage.
 • Helend Yoni 3-luik (3 x 2 uur 45 min) Voor vrouwen
  Openen en ontspannen in je bekken, je yoni verwelkomen, helen en bewonen. Lees meer.

Na afloop kun je nog rustig even blijven liggen of zitten om in een diepe ontspanning dat wat is aangeraakt te integreren in je lijf, je hart en je geest.

PS Wil je meteen een flinke stap zetten op jouw innerlijke ontdekkingspad? Ga een keer mee op een magische en diepgaande vrouwenreis of neem deel aan een workshop of ceremonie! Kijk hier naar het actuele aanbod.

Praktisch

Actueel
Met ingang van 1 januari 2021 kun je geen Body&Mind-sessies meer boeken. Je bent welkom voor een goed gesprek, ademwerk, visualisatie, trancereis of energetische oefening. Daarvoor gelden de coachingstarieven.

Kosten
B&M Integraal (2 uur 15 min): € 130
B&M Tantra (2 uur 45 min): € 160
B&M Kashmir (2 uur 45 min): € 190

Je kunt het bedrag contant voldoen, of na afloop via bankoverschrijving of een tikkie.

De genoemde tijd is inclusief na afloop naliggen/integreren.

Werkdagen
Woensdag t/m vrijdag, overdag en ‘s avonds. Margit is een deel van het jaar in het buitenland. Plan je afspraak bijtijds in, zeker wanneer continuïteit in de afspraken jouw proces dient.

Locatie
Markt 22
6691 BK Gendt (tussen Arnhem en Nijmegen)

Margit verblijft regelmatig in Zuid-Spanje. In overleg kunnen sessies ook daar plaatsvinden.

Meer info
Meer weten? Direct boeken?
Bel, app of mail: 06-48511796 • info@bewustopweg.nl

tip

Deep Dive

Wil je een patroon grondig aanpakken en diepgaand veranderen? Boek dan een Deep Dive B&M: een pakket van 3 Body & Mind-sessies tegen gereduceerd tarief.

Deep Dive B&M Integraal: € 340 (i.p.v. € 360)
Deep Dive B&M Tantra: € 420 (i.p.v. € 450)
Deep Dive B&M Kashmir: € 470 (i.p.v. € 510)

De Deep Dive B&M boek en betaal je vooraf. In verband met een gevulde agenda is het raadzaam om de 3 sessies al direct in te plannen.

Wat anderen zeggen…

Corina

52 jaar

“In mijn verlangen om mijn vrouw zijn op een dieper niveau te ervaren en neer te zetten heeft Margit mij op een hele bijzondere wijze ondersteund. Ze verstaat de kunst om je met een zekere nuchterheid en humor mee te nemen en uit te nodigen. Soms met woorden maar voor mij was veel meer nog haar hele “zijn” daar leidend in. Daarin heb ik vooral veiligheid en zachtheid ervaren. Ze heeft voor mij op een waardevolle manier bijgedragen aan het proces waarin ik ben thuisgekomen in mijn vrouwelijke basis en sexualiteit. Mijn dankbaarheid over onze ontmoeting is groot!”

Andere sessies bekijken