Wil je:

 • vanuit je hoofd landen in je lijf en leren hoe je je helemaal kunt openen
 • spanningen loslaten en werkelijk contact maken met jezelf en de ander
 • seksuele blokkades opruimen en helemaal vrij, stromend en juicy worden

Wil je:

 • vanuit je hoofd landen in je lijf en leren hoe je je helemaal
  kunt openen
 • spanningen loslaten en werkelijk contact maken met jezelf
  en de ander
 • seksuele blokkades opruimen en helemaal vrij, stromend en
  juicy worden

Inhoud

‘Yoni’ is het Sanskriet woord voor vagina. De yoni is een gevoelig en heel intiem deel van ons vrouwenlijf. Het kan een bron zijn van ontspanning, genot, wijsheid en levensenergie.

Maar in de yoni en baarmoeder slaan we soms ook onbewust spanning op. Oorzaken zijn bijvoorbeeld algehele spanning in het lijf, moeilijk kunnen loslaten, in je hoofd wonen, nare (seksuele) ervaringen, pijnlijke bevalling, miskraam, abortus en lading vanuit de vrouwenlijn rondom het thema seksualiteit.

Spanning in de yoni en baarmoeder kunnen ervoor zorgen dat je je niet echt vrouw voelt, dat je libido laag is, dat je weinig voelt tijdens het vrijen of dat vrijen pijn doet.

In het Helende Yoni 3-luik maak je met behulp van gesprek, visualisatie, aandacht, liefdevolle aanraking en ademhalingstechnieken een ontspannende en helende reis door je lijf en je yoni. Het helpt je om:
– Oude spanning, pijn en verdoving te ontladen
– Gestagneerde energie te laten stromen
– Een levendig contact met je vrouwelijkheid en seksualiteit te herstellen
– Meer te genieten van seks
– Je orgastisch potentieel uit te breiden

Dit doen we in 3 sessies. Tussentijds krijg je ‘huiswerkopdrachten’ mee om het helende proces nog verder te versterken. Een voorbeeld:

 • Sessie 1 – Kennismaking, Verkennend gesprek rondom het thema Vrouwelijkheid en Seksualiteit & Tantrische massage op de tafel
 • Sessie 2  – Yonitalk (visualisatie waarbij we in gesprek gaan met jouw yoni om naar haar verhaal/pijn/verlangen te luisteren) & Yonimassage op de tafel
 • Sessie 3 – Yonihealing (helende visualisatie waarbij we oude energie af laten vloeien en je yoni en baarmoeder vullen met licht en liefde) & Yonimassage op de mat

Aanraking van de yoni kan heel verschillende gevoelens oproepen, bv. ontspanning, plezier, pijn, verdriet, boosheid en opwinding. Je wordt uitgenodigd om deze gevoelens tijdens de sessie te uiten, zodat er ruimte ontstaat voor heling.

Belangrijk is dat we niets doen wat jij niet wilt; we gaan dus nóóit jouw grens over.

Praktisch

Kosten
Helend Yoni 3-luik (3 x 2 uur 45 min) 400,-

Het 3-luik boek en betaal je vooraf. Je kunt het bedrag contant voldoen, of via bankoverschrijving. Je ontvangt dan per mail een factuur.

In verband met een gevulde agenda is het raadzaam om de 3 sessies al direct in te plannen.

De genoemde tijd is inclusief na afloop naliggen/integreren.

Werkdagen
Woensdag t/m vrijdag, overdag en ‘s avonds. Plan je afspraken bijtijds in, zeker wanneer continuïteit in de afspraken jouw proces dient.

Locatie
Markt 22
6691 BK Gendt (tussen Arnhem en Nijmegen)

Margit verblijft regelmatig in Zuid-Spanje. In overleg kunnen sessies ook daar plaatsvinden.

Meer info

Meer weten? Direct boeken?
Bel, app of mail: 06-48511796 • info@bewustopweg.nl

Wat anderen zeggen…

Corina

52 jaar

“In mijn verlangen om mijn vrouw zijn op een dieper niveau te ervaren en neer te zetten heeft Margit mij op een hele bijzondere wijze ondersteund. Ze verstaat de kunst om je met een zekere nuchterheid en humor mee te nemen en uit te nodigen. Soms met woorden maar voor mij was veel meer nog haar hele “zijn” daar leidend in. Daarin heb ik vooral veiligheid en zachtheid ervaren. Ze heeft voor mij op een waardevolle manier bijgedragen aan het proces waarin ik ben thuisgekomen in mijn vrouwelijke basis en sexualiteit. Mijn dankbaarheid over onze ontmoeting is groot!”