Diepgaande coaching

Corona-update
Coachings gaan gewoon door. We zorgen beiden voor onze hygiëne. En uiteraard spreken we alleen af als we allebei fit zijn.
Daarnaast kunnen we buiten in de natuur afspreken, bv. in de polder of op een verlaten Waalstrandje. De kracht van de natuur kan je direct in contact brengen met je innerlijke natuur.  
Ook is het mogelijk om online af te spreken, via FaceTime, Skype of Zoom.

Groei en vrijheid
Klaar voor een diepe duik in jezelf? We gaan op een grondige, onorthodoxe en ervaringsgerichte manier aan de slag. Het is dus meer dan alleen ‘praten over’; je gaat beleven, doorvoelen, inzien en begrijpen. Daarmee heb je de sleutel in handen tot werkelijke groei en vrijheid.

Zorgvuldige afstemming
De vorm ontstaat afgestemd op jouw behoefte, op je vraag en op het moment. Alles is mogelijk. Bv. een goed gesprek, lichaamswerk, aanraking, visualisatie, trancereis,  tantrische meditatie, opstelling, sjamanistisch ritueel, etc.

Doorbraak
Heb je al het een en ander gedaan op het gebied van bewustzijnswerk en loop je tegen iets ouds/hardnekkigs waar je nét niet bij kunt? Als de akker rijp is, kan het snel gaan. De ervaring leert dat één grondige sessie soms voldoende kan zijn om stagnerende energie in beweging te brengen, een verloren zielendeel op te halen, of karmische patronen te doorbreken. Waarna je zelf weer verder kunt.

Stevig verankerd
Na afloop van een sessie ga je naar huis met een aantal praktische (en meestal uitdagende 🙂 ) tips die je in de weken erna kunt toepassen. Zo kun je de gewenste verandering een stevige basis geven en voorkom je dat het blijft zweven en uiteindelijk wegebt.

Thema’s zijn bijvoorbeeld:
– Wat is mijn doel op aarde?
– Leef ik  mijn volle potentieel?
– Wat is de boodschap van mijn ziel/hoger zelf?
– Hoe creëer ik een liefdevolle relatie met mijn lichaam?
– Hoe belichaam ik mijn mannelijkheid/vrouwelijkheid voluit?

Je kunt kiezen voor één grondige sessie of een traject waarin we elkaar eens in de paar weken/maanden zien. Jij bepaalt de koers.

PS Wil je meteen een flinke stap zetten op jouw innerlijke ontdekkingspad? Ga een keer mee op een magische en diepgaande vrouwenreis of neem deel aan een workshop of ceremonie! Kijk hier naar het aanbod.

Praktisch

Kosten
1,5 uur: € 100
2 uur: € 140

Je kunt het bedrag contant voldoen, of na afloop via bankoverschrijving of een tikkie.

Werkdagen
Woensdag t/m vrijdag, overdag en ‘s avonds. Margit is een deel van het jaar in het buitenland. Plan je afspraak bijtijds in, zeker wanneer continuïteit in de afspraken jouw proces dient.

Locatie
Markt 22
6691 BK Gendt (tussen Arnhem en Nijmegen)

Margit verblijft regelmatig in Zuid-Spanje. In overleg kunnen sessies ook daar plaatsvinden. Daarnaast kun je een coachingsessie via Skype of Zoom boeken.

Meer info
Meer weten? Direct boeken?
Bel, app of mail: 06-48511796 • info@bewustopweg.nl

tip

Deep Dive

Wil je een patroon grondig aanpakken en diepgaand veranderen? Boek dan een Deep Dive Coaching: een pakket van 3 coachingsessies tegen gereduceerd tarief.

Deep Dive 90 min: € 250 (i.p.v. € 270)
Deep Dive 120 min: € 330 (i.p.v. € 360)

De Deep Dive Coaching boek en betaal je vooraf. In verband met een gevulde agenda is het raadzaam om de 3 sessies al direct in te plannen.

Wat anderen zeggen…

Jara

“Zeer fijne ervaring met privé sessie met Margit. Zeer liefdevol ontvangen en ze voelde me perfect aan. Ze bracht me al snel tot heel diepe ontspanning. Ik heb op diep zielsniveau veel losgelaten, er kwam veel naar boven, heeft nog lang nagewerkt, een proces dat nog steeds doorzet. Heb er veel inzichten door gekregen, In 1,5 uur is er een enorme verandering op gang gekomen.”

Andere sessies bekijken