Wil je:

 • oude patronen loslaten en krachtig en authentiek in het leven staan
 • een nieuwe, frisse blik op een vertrouwde situatie (werk, relatie, etc.)
 • ontdekken hoe je kunt leven vanuit je hart, je bekken en de puntjes van je tenen

Wil je:

 • oude patronen loslaten en krachtig en authentiek in het leven staan
 • een nieuwe, frisse blik op een vertrouwde situatie (werk, relatie, etc.)
 • ontdekken hoe je kunt leven vanuit je hart, je bekken en
  de puntjes van je tenen

Inhoud

Klaar voor een diepe duik in jezelf? We gaan op een grondige, speelse en ervaringsgerichte manier aan de slag. Het is dus meer dan alleen ‘praten over’; je gaat beleven, doorvoelen, inzien en begrijpen. Daarmee heb je de sleutel in handen tot werkelijke groei en vrijheid.

De vorm ontstaat afgestemd op jouw behoefte, op je vraag en op het moment. Alles is mogelijk. Bv. een goed gesprek in combinatie met lichaamswerk, ademhalingsoefening, visualisatie, tantrische meditatie, opstelling, sjamanistisch ritueel, etc.

Na afloop van een sessie ga je naar huis met een aantal praktische (en meestal uitdagende 🙂 ) tips die je in de weken erna kunt toepassen. Zo kun je de gewenste verandering een stevige basis geven en voorkom je dat het blijft zweven en uiteindelijk wegebt.

Thema’s zijn bijvoorbeeld:

 • trouw zijn aan jezelf
 • in je kracht staan
 • je volle potentieel leven
 • liefdevolle relatie met je lichaam
 • mannelijkheid/vrouwelijkheid belichamen
 • verbinding met je ziel/hoger zelf

Je kunt kiezen voor één grondige sessie of juist een wat langer traject. Jij bepaalt de koers.

Wil je meteen een flinke stap zetten op jouw innerlijke ontdekkingspad? Ga een keer mee op retraite! Kijk hier naar het actuele reisaanbod.

Praktisch

Kosten
1,5 uur: € 80
2 uur: € 100

Je kunt het bedrag contant voldoen, of na afloop via bankoverschrijving. Je ontvangt dan per mail een factuur.

Werkdagen
Woensdag t/m vrijdag, overdag en ‘s avonds. Margit is een deel van het jaar in het buitenland. Plan je afspraak bijtijds in, zeker wanneer continuïteit in de afspraken jouw proces dient.

Locatie
Markt 22
6691 BK Gendt (tussen Arnhem en Nijmegen)

Margit verblijft regelmatig in Zuid-Spanje. In overleg kunnen sessies ook daar plaatsvinden. Daarnaast kun je een coachingsessies via Skype boeken.

Meer info

Meer weten? Direct boeken?
Bel, app of mail: 06-48511796 • info@bewustopweg.nl

tip

Deep Dive

Wil je een patroon grondig aanpakken en diepgaand veranderen? Boek dan een Deep Dive Coaching: een pakket van 3 coachingsessies met fikse korting.

Deep Dive 90 min: € 210 (i.p.v. € 240)
Deep Dive 120 min: € 260 (i.p.v. € 300)

De Deep Dive Coaching boek en betaal je vooraf. In verband met een gevulde agenda is het raadzaam om de 3 sessies al direct in te plannen.

Wat anderen zeggen…

Thomas

46 jaar

“Omdat ik er inmiddels van overtuigd ben dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn ben ik bij Margit terecht gekomen voor een intensief traject voor lijf en hoofd. In een sfeer van onvoorwaardelijke oordeelloosheid heb ik samen met Margit alles bespreekbaar gekregen wat in jaren was opgebouwd. Met eenvoudig maar zeer doeltreffende huiswerk heb ik stappen gezet richting herstel en voorkomen dat klachten verergerde. Margit creëert een sfeer waarin rust, vertrouwen en herstel optimaal zijn gewaarborgd.”

Andere sessies bekijken