Fire & Spirit weekend

Back to your roots
De natuur roept. Hoogste tijd om de waan van de wereld achter je te laten en een diepe duik te nemen in jouw natuur.

Aarde, vuur, water, natuur, stilte, de wijsheid van het plantenrijk… Alle elementen nodigen je uit om af te dalen, thuis te komen in je diepste grond en je vanuit daar te verbinden met dat wat zacht, stromend en waarachtig is.

We creëren een krachtig en uitnodigend veld. Je bent meer dan welkom in onze mooie kring van mannen en vrouwen!

Zweethut-ritueel
We starten op zaterdag met een zweethut, een eeuwenoud, reinigend ritueel dat door de indianen werd gebruikt om in diepe verbinding te komen met de aarde. Stap voor stap bouwen we de hut op onder de bezielende leiding van Tom Haemers, waarna we met elkaar het vuur ontsteken en een aantal rondes afdalen in de warme schoot van de aarde.

Cacao-ceremonie
De volgende dag openen we ons voor de wijsheid van de planten in een cacao-ceremonie; een traditie die stamt uit de tijd van de Maya’s. We werken met (ceremoniële) Cacao en Blue Lotus, 2 subtiele, vrouwelijke planten, en voor wie wil met Mapacho (tabaksplant uit de jungle) in de vorm van rapé. Een dag om te ontspannen en in contact te komen met je hart en je sensualiteit.

Authentieke locatie
We verblijven op een pure, authentieke locatie in Heeze (Noord-Brabant), vlakbij een prachtig natuurgebied. We beschikken over een sfeervolle ceremonieruimte, een royaal buitengebied met eigen zweethut en stromend water, een overdadige groentenkas en een zwemvijver. De ideale plek om helemaal tot jezelf te komen!

Kom je met een camper of tent? In de tuin is volop plek om te overnachten. Voor wie wil is er de mogelijkheid om in de groepsruimte te overnachten.

Voor wie?
Je hebt ervaring op het gebied van lichaamswerk, yoga of meditatie. Je verlangt ernaar om thuis te komen in je lijf en je dieper te verbinden met je (magische) natuur.

Je kunt jezelf dragen, ook als er emoties worden aangeraakt. Je bent in staat om mee te doen met een zweethut-ritueel en je staat open voor de magie van rituelen en lichte plantmedicijnen.

Twijfel je of dit weekend geschikt is voor jou? Of is dit weekend niet wat je zoekt, maar wil je je wel graag dieper verbinden met je natuur? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee.

Begeleiding
Het weekend wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begeleidden zij al verschillende reizen en weekends en Wonder Woman – Magisch Jaarpad.

Marloes begeleidt diverse retraites in o.a. Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Ze heeft een achtergrond in onder meer (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van retraites en (vuur)rituelen. ‘Ik stroom als ik mensen kan begeleiden om thuis te komen in hun lijf door ze mee te nemen op avontuur in de natuur.’

Margit is tantrisch coach en priesteres. Ze heeft een achtergrond in onder meer polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. Ze laat zich inspireren door het werk met plantmedicijnen; deze brengen haar oude wijsheid in herinnering. ‘Ik ga sprankelen en stromen als ik mensen kan helpen helemaal vrij te worden en hun wilde magische en sensuele natuur te vieren.’

Praktisch

Data en tijd
De data voor 2023 worden binnenkort bekend gemaakt.

Op zaterdag is de deur vanaf 9.30 uur geopend. Je hebt dus alle tijd om rustig aan te komen, de plek te verkennen en eventueel je tent op te zetten.

Bijdrage
Jouw bijdrage is € 295,-. Dit is inclusief overnachting, ontbijt, 2 x lunch en potluck eten op zaterdagavond en de plantmedicijnen. Overnachting is in je tent of camper of in de groepsruimte.

Aantal deelnemers
Minimaal 6 en maximaal 12 mensen

Locatie
Heeze in Noord-Brabant. Het adres ontvang je na aanmelding.

Facebook
Hier kun je alvast potentiële (mede)avonturiers ontmoeten. En je enthousiasme over ons event delen!

Meer info?
Meer weten? Direct aanmelden?
Bel, app of mail 06-48511796 * info@bewustopweg.nl

Sessies bekijken