Wil je:

  • leren om je lief of een goede vriend(in) een fijne massage te geven
  • ontdekken hoe je afgestemd en aanwezig kunt zijn in je aanraking
  • in een individuele setting tips op maat krijgen

Wil je:

  • leren om je lief of een goede vriend(in) een fijne massage te geven
  • ontdekken hoe je afgestemd en aanwezig kunt zijn in je aanraking
  • in een individuele setting tips op maat krijgen

Inhoud

In een individuele workshop leer je de kneepjes van het massagevak. Je kunt kiezen uit een ontspanningsmassage, een diepe bindweefselmassage, een tantrische massage op de tafel of een kashmirische massage op de mat (de laatste 2 alleen als we al eens vaker met elkaar hebben gewerkt).

Uitleg wisselen we af met demonstratie. Vervolgens heb je de gelegenheid om zelf te oefenen. Je krijgt dan feedback en tips over houding, aanraking, aanwezigheid, afstemming en massagetechnieken. Aan het einde ontvang je een korte massage, waarin alle behandelde stof nog één keer voorbij komt, zodat je de massage als het ware ‘in je cellen’ kunt opslaan en je de workshop op een ontspannen manier afrondt.

Misschien is één workshop voldoende voor je om vol zelfvertrouwen anderen te gaan masseren. Het kan ook zijn dat je vaker terug wilt komen om je vaardigheden te verdiepen of om een ander type massage te leren geven.

Oefenpartner
Je kunt iemand meenemen waarop je je massageskills oefent. Heb je geen oefenpartner, dan oefenen wij samen: ik demonstreer de technieken op jou en jij oefent je nieuwe vaardigheden op mij.

Kom je samen met een partner en willen jullie beiden leren masseren, dan kan dit natuurlijk ook. Reserveer dan wel voldoende tijd (minimaal 3 uur), zodat jullie beiden genoeg ruimte hebben om te oefenen.

Veilige bedding

  • Bij het leren masseren ben je (deels) ontkleed. Als dit lastig voor je is, geef dit dan vooraf aan.
  • Zorg dat je vooraf fris gedoucht bent.
  • Neem een badjas of omslagdoek mee voor de momenten waarop je wisselt tussen ontvangen en geven.

Praktisch

Kosten
2 uur: € 160
3 uur: € 240
4 uur: € 320

Je kunt het bedrag contant voldoen, of na afloop via bankoverschrijving. Je ontvangt dan per mail een factuur.

Werkdagen
Woensdag t/m vrijdag, overdag en ‘s avonds. Margit is een deel van het jaar in het buitenland. Plan je afspraak bijtijds in, zeker wanneer continuïteit in de afspraken jouw proces dient.

Locatie
Markt 22
6691 BK Gendt (tussen Arnhem en Nijmegen)

Margit verblijft regelmatig in Zuid-Spanje. In overleg kunnen workshops ook daar plaatsvinden.

Meer info

Meer weten? Direct boeken?
Bel, app of mail: 06-48511796 • info@bewustopweg.nl

tip

Deep Dive

Wil je je nieuwe massagevaardigheden goed & grondig aanleren? Boek dan een Deep Dive Massageworkshop: een pakket van 3 massageworkshops met fikse korting.

Deep Dive 2 uur: € 460 (i.p.v. € 480)
Deep Dive 3 uur: € 690 (i.p.v. € 720)
Deep Dive 4 uur: € 920 (i.p.v. € 960)

De Deep Dive Massageworkshop boek en betaal je vooraf. In verband met een gevulde agenda is het raadzaam om de 3 sessies al direct in te plannen.

Wat anderen zeggen…

Jolijn

35 jaar

“Ik geef zelf regelmatig massages en ik had behoefte aan verdieping. Individueel met iemand aan het werk gaan sprak me aan, veel beter dan een training waarin je met een hele groep samen bent. Ik vond het echt bijzonder om iets te bespreken, het zelf te ‘ondergaan’ en het dan meteen toe te passen. Ik kreeg supergoeie feedback over mijn aanraking, afstemming en mijn hoge tempo. Ik ga echt proberen om voortaan meer rust in te bouwen in mijn massages. Geen sneltrein meer, Margit. Beloofd! :-)”

Andere sessies bekijken