Wil je:

 • vanuit je hoofd landen in je lijf en leren hoe je je helemaal kunt openen
 • spanningen loslaten en werkelijk contact maken met jezelf en de ander
 • seksuele blokkades opruimen en helemaal vrij, stromend en juicy worden

Wil je:

 • vanuit je hoofd landen in je lijf en leren hoe je je helemaal
  kunt openen
 • spanningen loslaten en werkelijk contact maken met jezelf
  en de ander
 • seksuele blokkades opruimen en helemaal vrij, stromend en
  juicy worden

Helend Yoni/Lingam drieluik

‘Yoni’ is het Sanskriet woord voor vagina, ‘Lingam’ voor penis. De yoni en lingam zijn een gevoelig en intiem deel van ons lijf. Ze kunnen een bron zijn van ontspanning, genot, wijsheid en levensenergie.

Onbewuste spanning
Maar in ons bekkengebied slaan we soms onbewust spanning op. Oorzaken zijn bijvoorbeeld algehele spanning in het lijf, moeilijk kunnen loslaten, in je hoofd wonen, nare (seksuele) ervaringen, medische ingrepen, pijnlijke bevalling, miskraam, abortus en lading vanuit de vrouwen- of mannenlijn rondom het thema seksualiteit.

Spanning in yoni en lingam kunnen ervoor zorgen dat je je niet echt vrouw of man voelt, dat je libido laag is, dat je weinig voelt tijdens het vrijen of dat vrijen pijn doet.

Helende reis
In het Helende Drieluik maak je met behulp van gesprek, lichaamswerk, visualisatie, ademhalingstechnieken en aanraking een ontspannende en helende reis door je lijf en je yoni/lingam. Het helpt je om:
– Oude spanning, pijn en verdoving te ontladen
– Gestagneerde energie te laten stromen
– Een levendig contact met je vrouwelijkheid/mannelijkheid en seksualiteit te herstellen
– Meer te genieten van seks
– Je orgastisch potentieel uit te breiden

Inhoud drieluik
Dit doen we in 3 sessies. Tussentijds krijg je ‘huiswerkopdrachten’ mee om het helende proces nog verder te versterken. Een voorbeeld:

 • Sessie 1 – Kennismaking, verkennend gesprek + oefening rondom het thema vrouwelijkheid/mannelijkheid en seksualiteit
 • Sessie 2  – Yoni/Lingam-talk (oefening waarbij we in gesprek gaan met jouw yoni/lingam en luisteren naar haar/zijn pijn, liefde, verdoofdheid, gemis, lust, verlangen en boodschap)
 • Sessie 3 – Yoni/Lingam-healing (helende oefening waarbij we oude energie af laten vloeien en je yoni en baarmoeder of lingam, scrotum en prostaat vullen met licht en liefde)

Alle gevoelens zijn welkom
Contact met je yoni of lingam kan veel verschillende gevoelens oproepen, bv. ontspanning, plezier, pijn, verdriet, boosheid, levendigheid of opwinding. Je wordt uitgenodigd om deze gevoelens tijdens de sessies te uiten, zodat er ruimte ontstaat voor heling.

Heilige grenzen
Belangrijk is dat we niets doen wat jij en ik niet willen; we gaan dus nooit jouw of mijn grens over.

Praktisch

Kosten
Helend Drieluik (3 x 2,5 uur): 500,-

Het Drieluik boek en betaal je vooraf. Je kunt het bedrag contant voldoen, via bankoverschrijving of via een tikkie. Als je wilt, ontvang je per mail een factuur.

Werkdagen
Woensdag t/m vrijdag, overdag en ‘s avonds. Plan je afspraken bijtijds in, zeker wanneer continuïteit in de afspraken jouw proces dient.

Locatie
Een grote boerderij in de regio Oss

Meer info

Meer weten? Direct boeken?
Bel, app of mail: 06-48511796 • info@bewustopweg.nl

Wat anderen zeggen…

Corina

52 jaar

“In mijn verlangen om mijn vrouw zijn op een dieper niveau te ervaren en neer te zetten heeft Margit mij op een hele bijzondere wijze ondersteund. Ze verstaat de kunst om je met een zekere nuchterheid en humor mee te nemen en uit te nodigen. Soms met woorden maar voor mij was veel meer nog haar hele “zijn” daar leidend in. Daarin heb ik vooral veiligheid en zachtheid ervaren. Ze heeft voor mij op een waardevolle manier bijgedragen aan het proces waarin ik ben thuisgekomen in mijn vrouwelijke basis en sexualiteit. Mijn dankbaarheid over onze ontmoeting is groot!”