Oude wijsheid & Oervrouwelijkheid

Roepen magie en mysterie je? Verlang je naar een dieper contact met jouw innerlijke bron van wijsheid? En ben je nieuwsgierig naar de boodschap van de Griekse godinnen voor jou? Je bent van harte welkom bij de spiksplinternieuwe workshopserie ‘Kracht van Griekse godinnen’.

Godinnen als archetypen
Goden en godinnen zijn al sinds het bestaan van de mensheid belangrijke symbolische figuren die ons in contact brengen met antwoorden op diepe levensvragen. Via oeroude beelden en symboliek bieden ze ons toegang tot wijsheid en diep weten, opgeslagen in ons onderbewuste.

De godinnen uit het oude Griekenland zijn krachtige en inspirerende vrouwen die, in een tijd die niet altijd makkelijk was voor vrouwen, elk op hun eigen unieke manier vormgaven aan thema’s die een rol spelen in ieder mensenleven.

Ga mee op reis naar het oude Griekenland. Luister naar het verhaal van deze godinnen, verdiep je in zoektocht, hun strijd en hun kracht en maak contact met hun wijsheid. En ontdek hoe de godinnen van toen jou kunnen inspireren in jouw leven van nu.

4 dagen, 12 godinnen
Op 4 dagen verspreid door het jaar, steeds gepland op een bijzonder moment, nemen we een diepe duik in thema’s als liefde, bezieling, transformatie en het grote mysterie. Dit doen we aan de hand van een drietal (Griekse) godinnen, die elk een belangrijk aspect van dit thema vertegenwoordigen:

21 juni 2020 (Zomerzonnewende): Aphrodite, Hera & Psyche – Liefdeskracht
20 september 2020 (dag voor Herfstequinox): Hestia, Athene & Artemis: Bezinning en bezieling
1 november 2020 (Samhain): Demeter, Persephone & Hekate – Vruchtbaarheid en transformatie
13 december 2020 (dag voor nieuwe maan): Gaia, Eos & Rhea – Hemel op aarde

Afhankelijk van het onderwerp en de godinnen die centraal staan maken we o.a. gebruik van vertelling, meditatie, visualisatie, trancereis, dans, muziek, lichaamswerk, creatieve expressie, inquiry, rituelen en deelrondes.

Je kunt de dagen los volgen en je kunt je opgeven voor het vierluik.

Hoe zien de dagen eruit?
Hoe de dagen er precies uitzien hangt af van de godinnen die centraal staan.
We starten de dag met een meditatie en een kennismaking met de godinnen en hun thema. Daarna volgt een godinnelijk en afwisselend verrassingsmenu. Ingrediënten zijn in elk geval: inspiratie, diepte, inzichten, herkenning, verwondering, verbinding en een zachte landing in je lijf.
Halverwege de dag delen we een lunch en we ronden af met een meditatie over de boodschap van deze godinnen aan jou.

Voor wie?
Deze dag is bedoeld voor jou als je jezelf dieper wilt leren kennen en als je nieuwsgierig bent naar de mythische en magische kant van vrouwzijn. Het is fijn als je jezelf kwetsbaar kunt inbrengen in een groep. De dag is geschikt voor vrouwen die enige ervaring hebben op het gebied van bewustzijnwerk, yoga, dans en/of  lichaamswerk.

Twijfel je of deze dag geschikt is voor jou: neem contact op: 06 – 485 117 96 / margit@bewustopweg.nl. Ik kijk graag met je mee.

Voel je je hier nog niet klaar voor maar verlang je er wel naar om je vrouwelijke vibes verder te ervaren en ontdekken? Je bent welkom bij een van de Your body, Your temple-dagen.

Godinnelijke inspiratie
De Godinnenreis Kreta in 2019 inspireerde Margit tot het maken van 2 vlogs: één over de transformerende kracht van Persephone en één over de liefdevolle uitnodiging van Aphrodite. Reis met haar mee naar Kreta en laat je raken door de wijsheid van deze godinnen.

En verder
Kom je tijdens de dag iets tegen wat je graag samen dieper wilt onderzoeken? je bent welkom voor een individuele Coaching, Body&Mind-sessie of Magische Ontmoeting.
Roepen vrouwenkracht en mysterie je, dan ben je van harte welkom bij de workshop Mysterie van vrouwzijn.
Voel je: ‘Ik wil méér!’? Neem een heerlijke duik in het vrouwelijke diepe bij één van de volgende reizen: Magie van de sensuele vrouw, Godinnenreis KretaInnerlijke tempel – Woestijnreis of Priesteres in Avalon. Of sluit aan bij Wonder Woman – Magisch Jaarpad voor vrouwen.

Praktisch

Corona-update: Voor de workshops geldt een maximum van 10 deelneemsters, zodat ieder voldoende ruimte heeft. Voorwaarde voor deelname is uiteraard dat je je fit voelt.

Data & Tijd
Tijd: 10.30 – 17.00. Inloop vanaf 10.00 uur.

Zondag 20 september 2020: Bezinning en bezieling
Zondag 1 november 2020: Vruchtbaarheid en transformatie
Zondag 13 december 2020 – Hemel op aarde (nieuwe datum i.v.m. Corona)

Kosten
80,-, inclusief thee, koffie en lekkers. Je neemt zelf iets gezonds/lekkers mee voor de potluck lunch.

Graag vooraf per bank betalen: NL88ABNA0423059432 t.n.v. Bewust op Weg o.v.v. je naam + datum workshop.  Je mag het bedrag ook op de dag zelf contant voldoen.

Boek je de serie van 4, dan betaal je 290,- i.p.v. 320,-. Dit bedrag betaal je voorafgaand aan de 1e workshop.

Locatie
Markt 22
6691 BK Gendt (tussen Arnhem en Nijmegen)

Achter het pand zijn volop gratis parkeerplaatsen. Lijn 33 uit Arnhem CS en Nijmegen CS stopt verderop in de straat.

Groepsgrootte
Minimaal 3 en maximaal 10 deelneemsters

Team
Margit en assistente Laura Poustockine

Omgeving
Kom je van ver en heb je zin in een weekend voor jezelf? Of combineer je het met een andere workshop in dat weekend bij Bewust op Weg in dat weekend? Het pand staat aan de rand van een mooi uiterwaardengebied. In de buurt zijn verschillende B&B’s te vinden. Op loopafstand ligt een grand café.

Mee & Aan
Trek makkelijk zittende kleding aan, het liefst in laagjes. Neem verder mee: warme sokken, een flesje water, een handdoek en evt. een opschrijfboekje.

Facebook
Hier vind je de links naar de events: zaterdag 25 april, zondag 21 juni, zondag 20 september en zondag 1 november.

Meer info?
Meer weten? Direct aanmelden?

Bel, app of mail 06-48511796 * info@bewustopweg.nl

Sessies bekijken