Magische ontmoeting

Open je magische kanaal
Verlang je ernaar om je magische kanaal te openen? Ben je nieuwsgierig naar jouw diepte? En vind je het fijn om dat in een individuele setting te doen?

Gewijde ruimte
In een individuele (of duo-) ceremonie neem je een diepe duik in jouw magische binnenwereld. We creëren een gewijde ruimte waarin plaats is voor het verlangen vanuit jouw ziel. Waarin diepe antwoorden en oude wijsheid tot je kunnen komen. En waarin geheeld, geopend en doorvoeld mag worden.

Plantmedicijnen
De Ontmoeting van 4 uur is zacht, vrouwelijk, sensueel en helend; hierbij werken we met ceremoniële cacao, Blue Lotus en evt. rapé.

De Ontmoeting van 7,5 uur is een diepe duik in jouw magische binnenwereld om daar naar het licht te brengen wat gezien, geopend, geheeld of ontsluierd mag worden. We werken met Magic Truffels en evt. rapé en sananga.

Ze worden niet voor niets plantmedicijnen genoemd; wanneer je ze in de juiste setting en dosering gebruikt in combinatie met een heldere intentie, hebben ze een helende en reinigende werking op je lijf, je geest, je gevoelswereld en je energieveld. Lees hier meer over de betekenis en werking van plantmedicijnen.

Het Liefdesmedicijn
Het is ook mogelijk om in een ceremoniële setting te werken met het Liefdesmedicijn. Met dit medicijn duik je in een bad vol onvoorwaardelijke liefde. Je reist voorbij de begrenzingen van je ego en je herkent jezelf (en de ander) als totale liefde. Wanneer vaste conditioneringen en ingesleten patronen wegvallen ontstaat er ruimte voor heling, nieuwe imprints, sensualiteit en radicale eerlijkheid. Tijdsduur en prijs: zie de Ontmoeting van 7,5 uur.

Ingrediënten
Een Magische Ontmoeting ziet er in grote lijnen zo uit:
– Start met thee: afstemmen over jouw verlangen en intentie
– Openen van het veld, meditatie en ontvangen van het medicijn
– Reizen met het medicijn. We maken gebruik van o.a. adem, aanraking, lichaamswerk, afgestemde healing en wat er verder opborrelt; er kan veel.
– Integratie en Gronden

De exacte invulling laten we afhangen van wat er in het moment ontstaat. Jouw verlangen en jouw diepte bepalen de reis.

Diepe heling
Ben je op zoek naar heling van oud trauma, angst of gestagneerde energie? Wil je oefenen met controle loslaten en je overgeven? Dan kan een individuele ceremonie goed voor je werken. Het medicijn brengt je naar een diepte waar je met reguliere behandelmethoden moeilijk komt. Daardoor is er heling mogelijk in zeer diepe lagen. De intensieve 1-op-1 begeleiding zorgt voor een veilige bedding waarin alles kan worden aangekeken en doorvoeld.

Duo-reizen
Wil je samen met een vriend(in) of geliefde een reis maken? Je bent ook samen welkom, hetzij om samen te genieten, hetzij om in de diepte te kijken naar onderlinge dynamieken. Een gezamenlijke reis kan een diep verbindend effect hebben.

En na afloop…
… voel je je geïnspireerd, geheeld en verbonden. (En bruis je van de magische sprankels… 🙂 )

Meer, verder, dieper..?
Wil je je verbinden met de wijsheid van het plantenrijk in de bedding van een groep? Je bent van harte welkom bij een groepsceremonie met truffels of met de Moederplant.

Praktisch

Kosten
Magische Ontmoeting Cacao
(Cacao & Blue Lotus, evt. rapé – 4 uur)
€ 275

Magische Ontmoeting Truffels
(Magic Truffels, evt. rapé en sananga & lekkers na afloop – 7,5 uur)
1 persoon: € 375
2 personen: € 225 p.p
3 personen: € 200 p.p.
4 personen: € 175 p.p.

Werkdagen
Woensdag tot en met vrijdag, soms ook in het weekend.

Locatie
Regio Oss (Noord-Brabant)

Meer info
Meer weten? Direct boeken?
Bel, app of mail: 06-48511796 • info@bewustopweg.nl