Magische ontmoeting

Open je magische kanaal
Verlang je ernaar om je magische kanaal te openen? Ben je nieuwsgierig naar jouw diepte? Wil je jezelf helder en krachtig uitlijnen, stevig in je centrum en verbonden met het grotere geheel?  En vind je het fijn om dat in een individuele setting te doen?

Gewijde ruimte
Graag nodig ik je uit voor een Magische Ontmoeting. In een individuele (of duo-) ceremonie neem je een diepe duik in jouw magische binnenwereld. We creëren een gewijde ruimte waarin plaats is voor het verlangen vanuit jouw ziel. Waarin diepe antwoorden en oude wijsheid tot je kunnen komen. En waarin geheeld, geopend en doorvoeld mag worden.

Klanken, geuren, fysieke sensaties, beelden… Je waant je in het regenwoud, op de steppe of in het gebied van de oude Kelten, verbonden met de kracht en intelligentie van eeuwenoude bomen en planten, van indianen, sjamanen en natuurvolkeren.

Plantmedicijnen
De Ontmoeting van 2,5 uur is een lichte, magische kennismaking met de wereld van plantmedicijnen. We werken met rapé of tabakssap (en/of Blue Lotus, als je dat bij je past en als je al vaker met plantmedicijnen hebt gewerkt).

De Ontmoeting van 4 uur is zacht, vrouwelijk, sensueel en helend; hierbij werken we met ceremoniële Cacao, Blue Lotus en evt. rapé of tabakssap.

De Ontmoeting van 7 uur is een diepe duik in jouw magische binnenwereld om daar naar het licht te brengen wat gezien, geopend, geheeld of ontsluierd mag worden. We werken naast rapé of tabakssap met sananga en Magic Truffels.

Ze worden niet voor niets plantmedicijnen genoemd; wanneer je ze in de juiste setting en dosering gebruikt in combinatie met een heldere intentie, hebben ze een helende en reinigende werking op je systeem; op je lijf, je geest, je gevoelswereld en je energieveld.
Lees hier meer over de betekenis en werking van plantmedicijnen.

Ingrediënten
Een Magische Ontmoeting ziet er in grote lijnen zo uit:
– Start met thee: afstemmen over jouw verlangen en intentie
– Smudgen met Palo Santo
– Zacht lichaamswerk
– Openen van het veld, meditatie en ontvangen van het plantmedicijn
– Reizen met het medicijn. Daarbij maken we gebruik van o.a. ademwerk, aanraking, opschonen energieveld, trancereis, muziek maken (drummen, ratelen, zingen etc), reinigen/herinneren m.b.v. krachtige plantensprays en orakelkaarten.
– Integratie en Gronden

De exacte invulling laten we afhangen van wat er in het moment ontstaat. Jouw verlangen en jouw diepte bepalen de reis.

Diepe heling
Ben je op zoek naar diepe heling van oude of onbegrepen angsten, trauma of depressieve gevoelens? Wil je oefenen met controle loslaten en ervaren dat het veilig is om je over te geven? Of wil je een overprikkeld of onrustig zenuwstelsel een nieuwe imprint geven?
Dan kan een individuele truffelceremonie goed voor je werken. De planten brengen je naar een diepte waar je met reguliere behandelmethoden moeilijk komt. Daardoor is er heling mogelijk in zeer diepe lagen. De intensieve 1-op-1 begeleiding zorgt voor een veilige bedding waarin alles kan worden aangekeken en doorvoeld.

Duo-reizen
Wil je samen met een goede vriend(in) of geliefde een reis maken? Je bent ook samen welkom voor een Magische Ontmoeting, hetzij om samen te genieten, hetzij om in de diepte te kijken naar dynamieken tussen jullie twee. Een gezamenlijke reis kan een diep verbindend effect hebben.  Ook is het mogelijk dat ik een fijne mede-reiziger voor je vindt, mocht je niemand weten.

En na afloop…
… voel je je helder, geïnspireerd, geheeld en verbonden met wat jij hier te doen hebt.
(En bruis je van de magische sprankels… 🙂 )

Meer, verder, dieper..?
Wil je je verbinden met de wijsheid van het plantenrijk in de bedding van een groep? Je bent van harte welkom bij de Magische Reis, een truffelceremonie.
En wil je een diepe duik nemen in het vrouwelijke mysterie? Ga een keer mee op een van onze magische vrouwenreizen of sluit aan bij Wonder Woman – Magisch Jaarpad. Kijk hier naar de agenda.

Praktisch

Duo-ceremonies tijdens lock-down
Zolang groepsceremonies niet door kunnen gaan ivm de lockdown bied ik duo-ceremonies aan. Samen met iemand die je (nog niet) kent in huiselijke setting een diepe duik maken in je binnenwereld. Voel je de roep maar weet je niemand om samen mee op reis te gaan? Ik koppel je graag aan een andere fijne reizig(st)er. Beschikbare data: 19-3, 21-3, 2-4, 3-4 & 4-4.

Kosten
MO 2,5 uur (incl. tabakssap/rapé en evt. Blue Lotus)
1 persoon:  € 170
2 personen: € 190

MO 4 uur (incl. Cacao, Blue Lotus en evt. rapé/tabakssap)
1 persoon: € 225
2 personen: € 245

MO 7 uur (incl. tabakssap/rapé, sananga, Magic Truffels & lekkers na afloop)
1 persoon: € 325
2 personen: € 350

Dit zijn totaalbedragen. Je deelt de kosten dus met je medereiziger.
Je kunt het bedrag contant voldoen, of na afloop via bankoverschrijving of een tikkie. Als je wilt, ontvang je na afloop een factuur.

NB Bij meer dan 2 personen geldt het tarief van de groepsceremonies.

Werkdagen
Een Magische Ontmoeting kan zowel doordeweeks als in het weekend geboekt worden.

Locatie
Markt 22
6691 BK Gendt (tussen Arnhem en Nijmegen)

Meer info
Meer weten? Direct boeken?
Bel, app of mail: 06-48511796 • info@bewustopweg.nl

Wat anderen zeggen…

Diana

Ik buig voor jou sister…..Ik voel zoveel liefde en dankbaarheid dat we vandaag deze reis mochten maken…..zulke belangrijke inzichten op een diep level……Ik heb gevoeld dat er nog veel onveiligheid in mij zit……in jou bedding heb ik mij heel veilig en gedragen gevoeld……dank je wel…..je doet zulk mooi werk

Anoniem

Het resoneert nog na, heeft mijn verbinding met het totale leven nog intenser gemaakt. Heel bijzonder zowel de zachtheid als enorme kracht van de plant-medicine te ervaren.

Judith

Plantenmedicijnen: ik ben nooit verder gekomen dan af en toe een paar trekjes van een joint. Als mijn hoofd echt te vol zat. Heerlijk vond ik dat, mooie tripjes. Beelden, inzichten en ontspanning. O ja en één keer een rapé ceremonie die ook waardevol was. Ik zag vrienden wel van alles doen en nemen maar het trok me niet. Ik reis al naar andere velden van een zachte goede massage, van aanraking, van sommige intense ontmoetingen met grootse natuur, van echt goede vrijpartijen, dansen etc.

Vorige week zaterdag viel ik in een soort zwart gat. Niets. Dat maakte me open en ook benieuwd naar de boodschap. Ik ken deze staat van zijn. Het brengt me altijd naar een volgende stap in mijn groeiend bewustzijn. In het afleggen van niet-waarheid. Wat ik nu voelde was een groooot verlangen naar reizen, Zien, mijn natuurlijke vermogen tot schouwen voorbij de oppervlakkigheid aanwakkeren en bekrachtigen.

In een opwelling belde ik Margit, een krachtige (medicijn)vrouw die ik hoog acht. Het was blijkbaar tijd. Ik wilde diep gaan, diep verbinden. Met de aarde, met Weten. Ze vertelde me over het paddenstoelenrijk. O! De reis begon direct! Ik voelde het enorme licht netwerk onder mijn voeten, onder de grond. Zachte kracht, wijdse wijsheid. Schoonheid, aards, puur en mystiek tegelijk. Vergeten weten ligt opgeborgen in deze magische wezens, planten, of zijn het toch ook dieren?

Ik heb altijd een lichte afkeer gehad voor het eten van paddenstoelen, iets aan hen vond ik engig. Maar oooh de magie van een herfstbos vol zwammen! Ik was denk ik wat bang voor hun onbekende krachten, die ook zomaar dodelijk kunnen blijken. En nu dienden ze zich in volle glorie aan. Tijd!

En dus zat ik gisteren volledig open en bereid in een veilige bedding bij deze vrouw. Ze gaf me een glaasje bouillon met de paddenstoelen erin, volledig op mij afgestemd en met enorme zorgvuldigheid gedaan.

De ceremonie begon. Mooie gebeden, intenties neerzetten en het uitnodigen van vele helpende krachten en winden. Het glas in mijn handen voelde alleen al magisch, met mijn neus erin snoof ik de meer dan aardse geur op. Tranen. Thuis. Mijn lijf opende verder en verder. Zelden heb ik iets lekkerders en voor het moment voedzamers tot me genomen dan deze bouillon. Ja, eindelijk zei mijn lijf. Welkom!
En vanaf daar begon een uren durende reis waarin ik vrij kon waarnemen. Alles. Vragen met antwoorden. Volledig bewust in mijn lijf, ondersteuning met andere kruiden en oliën nu en dan. Exact dat wat nodig was gebeurde. O wat was het hemels en aards tegelijk. Van grote grote vreugde, ook met de onvermijdelijke pijnlijke verdrietige stukken die nog gezien wilden worden. Zo kloppend, geen drama, puur aankijken en laten gaan.
Levenskracht en wildheid kwamen daardoor meer en meer vrij, steeds verbonden met die magische Aarde. Ingeplugd en veilig. Altijd en overal.

Weer thuis ben ik in een lange diepe slaap gezakt. En nu straal ik open en zacht en dankbaar. Ik ben nog lekker een paar dagen vrij om na te genieten. Voor alles is een juist moment, een goede beweging. Ik ben zo blij en ook trots dat ik beter en beter leer luisteren.

Sessies bekijken