Magische ontmoeting

Corona-update
I.v.m. Corona bevat de Magische Ontmoeting voorlopig geen aanraking meer. Gelukkig zijn er vele andere manieren om contact te maken met je lijf en te zorgen voor aarding, bedding en vertrouwen. 
We houden 1,5 meter afstand als we elkaar ontmoeten. Ook zorgen we beiden voor onze hygiëne. En uiteraard spreken we alleen af als we beiden fit zijn.
Daarnaast kunnen we buiten in de natuur afspreken, met veel ademruimte en frisse lucht om ons heen. Dat brengt de magie nog meer tot leven.  
Mogelijkheden genoeg dus! 🙂 

Open je magische kanaal
Verlang je ernaar om je magische kanaal te openen? Ben je nieuwsgierig naar jouw diepte? Wil je jezelf helder en krachtig uitlijnen, stevig in je centrum en verbonden met het grotere geheel?  En vind je het fijn om dat in een individuele setting te doen?

Gewijde ruimte
Graag nodig ik je uit voor een Magische Ontmoeting. In een individuele ceremonie neem je een diepe duik in jouw magische binnenwereld. We creëren een gewijde ruimte waarin plaats is voor het verlangen vanuit jouw ziel. Waarin diepe antwoorden en oude wijsheid tot je kunnen komen. En waarin geheeld, geopend en doorvoeld mag worden.

Klanken, geuren, fysieke sensaties, beelden… Je waant je in het regenwoud, op de steppe of in het gebied van de oude Kelten, verbonden met de kracht en intelligentie van eeuwenoude bomen en planten, van indianen, sjamanen en natuurvolkeren.

Plantmedicijnen
Bij de Ontmoeting van 2,5 uur werken we met rapé of tabakssap (of Blue Lotus, als je dat bij je past en als je al vaker met plantmedicijnen hebt gewerkt). Bij de Ontmoeting van 6 uur werken we daarnaast met Magic Truffels.
Ze worden niet voor niets plantmedicijnen genoemd; wanneer je ze in de juiste setting en dosering gebruikt, kunnen ze een helende en reinigende werking hebben op je systeem; op je lijf, je geest, je gevoelswereld en je energieveld.
Lees hier meer over de betekenis en werking van plantmedicijnen.

Ingrediënten
Een Magische Ontmoeting ziet er in grote lijnen zo uit:
– Start met thee: afstemmen over jouw verlangen en intentie
– Smudgen met Palo Santo
– Meditatie en Ontvangen van het plantmedicijn
– Reizen met het medicijn. Daarbij maken we gebruik van o.a. ademwerk, trancereis, opschonen energieveld, orakelen, muziek maken (drummen, ratelen, zingen etc), reinigen/herinneren m.b.v. Agua de Florida, kracht van edelstenen en orakelkaarten.
– Integratie en Gronden

De exacte invulling laten we afhangen van wat er in het moment ontstaat. Jouw verlangen en jouw diepte bepalen de reis.

Diepe heling
Ben je op zoek naar diepe heling van oude of onbegrepen angsten, trauma of depressieve gevoelens? Wil je oefenen met controle loslaten en ervaren dat het veilig is om je over te geven? Of wil je een overprikkeld of onrustig zenuwstelsel een nieuwe imprint geven?
Dan kan een individuele truffelceremonie goed voor je werken. De planten brengen je naar een diepte waar je met reguliere behandelmethoden moeilijk komt. Daardoor is er heling mogelijk in zeer diepe lagen. De intensieve 1-op-1 begeleiding zorgt voor een veilige bedding waarin alles kan worden aangekeken en doorvoeld.

Duo-reizen
Wil je samen met een goede vriend(in) of geliefde een reis maken? Je bent ook samen welkom voor een Magische Ontmoeting. Hiervoor geldt hetzelfde tarief als wanneer je alleen komt.

En na afloop…
… voel je je helder, geïnspireerd, geheeld en verbonden met wat jij hier te doen hebt.
(En bruis je van de magische sprankels… 🙂 )

Meer, verder, dieper..?
Wil je je verbinden met de wijsheid van het plantenrijk in de bedding van een groep? Je bent van harte welkom bij de Magische Reis, een truffelceremonie.
En wil je een diepe duik nemen in het vrouwelijke mysterie? Ga een keer mee op een van onze magische vrouwenreizen. Kijk hier naar het reisaanbod.

Praktisch

Kosten
2,5 uur: € 150
6 uur (incl. Magic Truffels & lekkers na afloop): € 350

Je kunt het bedrag contant voldoen, of na afloop via bankoverschrijving of een tikkie.

Werkdagen
Een Magische Ontmoeting kan zowel doordeweeks als in het weekend geboekt worden. Margit is een deel van het jaar in het buitenland.

Locatie
Markt 22
6691 BK Gendt (tussen Arnhem en Nijmegen)

Margit verblijft regelmatig in Zuid-Spanje. In overleg kan een Magische Ontmoeting ook daar plaatsvinden.

Meer info
Meer weten? Direct boeken?
Bel, app of mail: 06-48511796 • info@bewustopweg.nl

Sessies bekijken