Magische ontmoeting

Open je magische kanaal
Verlang je naar meer magie in je leven? Wil je jezelf helder en krachtig uitlijnen, stevig in je centrum en verbonden met het grotere geheel? Verlang je ernaar om je magische kanaal te openen?

Gewijde ruimte
Graag nodig ik je uit voor een Magische Ontmoeting. In een individuele ceremoniële setting neem je een diepe duik in jouw magische binnenwereld. We creëren een gewijde ruimte waarin plaats is voor het verlangen vanuit jouw ziel. En waarin diepe antwoorden en oude wijsheid tot je kunnen komen.

Klanken, geuren, fysieke sensaties, beelden… Je waant je in het regenwoud of op de steppe, verbonden met de kracht en intelligentie van eeuwenoude bomen en planten, van indianen, sjamanen en natuurvolkeren…

Plantmedicijnen
We maken onder meer gebruik van het plantmedicijn rapé (of Blue Lotus, als je dat bij je past en als je al vaker met plantmedicijnen hebt gewerkt). Lees hier meer over de betekenis en werking van plantmedicijnen.

Ingrediënten
Een Magische Ontmoeting ziet er in grote lijnen zo uit:
– Start met thee: afstemmen over jouw verlangen en intentie
– Smudgen met Palo Santo
– Meditatie en Ontvangen van het plantmedicijn
– Reizen met het medicijn. Daarbij maken we gebruik van o.a. ademwerk, trancereis, opschonen energieveld, orakelen, muziek maken (drummen, ratelen, zingen etc), reinigen/herinneren m.b.v. Agua de Florida, kracht van edelstenen en orakelkaarten.
– Integratie en Gronden

De exacte invulling laten we afhangen van wat er in het moment ontstaat. Jouw verlangen en jouw diepte bepalen de reis.

En na afloop…
… voel je je helder, geïnspireerd en verbonden met wat jij hier te doen hebt.
(En bruis je van de magische sprankels… 🙂 )

Meer, verder, dieper..?
Wil je je dieper verbinden met de wijdheid van het plantenrijk? Je bent van harte welkom bij de Magische Reis, een truffelceremonie.
En wil je een diepe duik nemen in het vrouwelijke mysterie? Ga een keer mee op een van onze magische vrouwenreizen. Kijk hier naar het reisaanbod.

Praktisch

Kosten
2,5 uur: € 150

Je kunt het bedrag contant voldoen, of na afloop via bankoverschrijving of een tikkie.

Werkdagen
Woensdag t/m vrijdag, overdag en ‘s avonds. Margit is een deel van het jaar in het buitenland. Plan je afspraak bijtijds in, zeker wanneer continuïteit in de afspraken jouw proces dient.

Locatie
Markt 22
6691 BK Gendt (tussen Arnhem en Nijmegen)

Margit verblijft regelmatig in Zuid-Spanje. In overleg kan een Magische Ontmoeting ook daar plaatsvinden.

Meer info
Meer weten? Direct boeken?
Bel, app of mail: 06-48511796 • info@bewustopweg.nl

Sessies bekijken