Tijd voor magie

Het is tijd voor magie. Tijd om je innerlijk oog te openen en in je eigen diepte te schouwen. En de schatten op te halen die daar op jou liggen te wachten.

Voel je het kriebelen? Die nieuwsgierigheid naar wat er te ontdekken en te ervaren valt als je de reis naar binnen maakt voorbij je controle en je denkende mind? Het verlangen om je dieper te verbinden met de wijsheid van het plantenrijk, en zo met je eigen wilde en magische natuur?

Om een diepgaande ervaring op te doen die je bekrachtigt in dat wat jij hier te doen hebt?

Diepgaande reis
In de dagworkshop Magische Reis maak je een diepgaande reis door jouw binnenwereld. Met behulp van plantmedicijnen open je je energetische kanaal, zodat oude kennis, diepe inzichten en magische beelden tot je kunnen komen.

We maken gebruik van tabakssap, rapé en Magic Truffels. Lees hier meer over de werking en achtergrond van plantmedicijnen. Ze worden niet voor niets plantmedicijnen genoemd; wanneer je ze in de juiste setting en dosering gebruikt, kunnen ze een helende en reinigende werking hebben op je systeem; op je lijf, je geest, je gevoelswereld en je energieveld.

De diepte en de helende bedding van het veld worden versterkt door klank, stilte, live muziek en afgestemde energetische healing.

Helen & Herinneren
Ieder persoon reageert verschillende op plantmedicijnen, en de gemoedstoestand en de levensfase waarin jij je bevindt hebben een groot effect op de werking van de planten, dus geen reis is hetzelfde. Dat is er ook zo heerlijk verrassend aan.

Het kan dus zijn dat je naar de hemel verlangt, maar dat de planten besluiten om je eerst nog een aantal donkere stukken te tonen die aangekeken mogen worden. Of andersom: je verwacht hard werken en duisternis en je krijgt tot je verrassing een liefdevolle ervaring voorgeschoteld. Of je bereidt je voor op een ontmoeting met indianen en sjamanen, en in plaats daarvan kijk je ineens naar een ervaring uit je jonge jaren die nog om heling vraagt. Enzovoort.

Over het algemeen wordt gezegd dat je precies krijgt aangeboden wat je aankunt en wat op dat moment goed is voor jou. En dat de planten er zijn om je te helpen helen en herinneren. Daar mag je dus op vertrouwen.

Hoe ziet de dag eruit?
We volgen de stroom van energie, dus niet elke dag is precies hetzelfde. In grote lijnen ziet de dag er als volgt uit:

-Opening, meditatie en kennismaking
-Energie wekken en laten stromen
-Intenties delen
-Magische Reis
-Potluck lekkers
-Afsluitende deelronde

Na afloop voel je je verrijkt, geïnspireerd en dieper verbonden met jouw magische binnenwereld.

Voor wie?
Deze dag is bedoeld voor jou (v/m) als je het verlangen voelt om een diepe duik te nemen in je binnenwereld, als je bereid bent om controle los te laten en als je je wilt openen voor het magische weten in jou.

Deze dag is niet geschikt voor het uitwerken van diepe therapeutische processen; mocht dat in jouw leven op dit moment aan de orde zijn, dan kun je dat beter in een individuele sessie aanpakken. Als je aanleg hebt voor psychose, dan raden we je deelname af; truffels kunnen deze aanleg versterken.

Mochten er fysieke aandachtspunten zijn (bv. hoge bloeddruk, duizeligheid, hartritmestoornissen), dan horen we dat graag vooraf, evenals het gebruik van medicatie. Samen overleggen we dan of deelname veilig en vertrouwd voelt voor beide partijen.

Twijfel je over je deelname, neem dan gerust contact op: 06 – 485 117 96 / info@bewustopweg.nl.

En verder
Kom je tijdens de dag iets tegen wat je graag samen dieper wilt onderzoeken? Je bent welkom voor een individuele sessie of een Magische Ontmoeting bij Margit, en bij Edith voor coaching en energetisch lichaamswerk.
Voel je: ‘Ik wil méér!’? Bij Margit kun je terecht voor een van haar magische en diepgaande vrouwenreizen en voor Wonder Woman – Magisch Jaarpad.

Praktisch

Data & Tijd
Zaterdag 8 februari 2020 Vol! Wachtlijst.
Zondag 9 februari 2020
Zaterdag 24 oktober 2020

Tijd: 10.30 – 20.00. Vanaf 10.00 uur staan thee en fruit voor je klaar.

NB Het is verstandig om de avond vrij te houden, zodat de truffels de ruimte hebben om nog zachtjes in je door te werken.

Kosten
Februari 2020: 110,-, inclusief thee, lekkers en plantmedicijnen.
Na februari wordt dit 130,-.
Graag vooraf per bank betalen: NL88ABNA0423059432 t.n.v. Bewust op Weg o.v.v. je naam + en datum workshop. Je mag het bedrag ook op de dag zelf contant voldoen; laat dit bij aanmelding weten.

Locatie
Markt 22
6691 BK Gendt (tussen Arnhem en Nijmegen)

Achter het pand zijn volop gratis parkeerplaatsen. Lijn 33 uit Arnhem CS en Nijmegen CS stopt verderop in de straat.

Groepsgrootte
Minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers

Begeleiding
Margit van Harten & Edith Plompen

Omgeving
Kom je van ver en heb je zin in een weekend voor jezelf? Het pand staat aan de rand van een mooi uiterwaardengebied. In de buurt zijn verschillende B&B’s te vinden. Op loopafstand ligt een grand café.

Mee & Aan
Trek makkelijk zittende kleding aan, het liefst in laagjes. Neem verder mee: warme sokken, een flesje water, en evt. een opschrijfboekje en een krachtvoorwerp/steen/amulet die je graag bij je draagt tijdens de ceremonie.
Matrassen, meditatiekussentjes en dekens zijn aanwezig. Wil je iets extra’s meenemen om je plek fijn in te richten (schapenvacht, lievelingsdeken): voel je vrij.
Tijdens de ceremonie is er de gelegenheid om muziek te maken, dus wees welkom om je instrument mee te brengen.
Neem iets lekkers en lichts mee om te delen na afloop van de ceremonie.

Twee weken voor aanvang van de dag ontvang je nog een mail met praktische informatie ter voorbereiding.

Facebook
Op Facebook plaatsen we eventuele last minute informatie. Hier kun je ook alvast gezichten ontmoeten van potentiële medereizigers.
Hier vind je het event van 8 februari en hier het event van 9 februari.

Meer info?
Meer weten? Direct aanmelden?
Bel, app of mail 06-48511796 * info@bewustopweg.nl

Sessies bekijken