Het mysterie roept…

Voel je het verlangen om je eigen essentie verder te verkennen? Om je via je lijf dieper te verbinden met het vrouwelijke mysterie in jou en je jouw diepe vrouwelijke weten te herinneren?

Van oerkracht tot wijsheid
Neem een duik in de kracht en de wijsheid van jouw lichaam. En ervaar hoe het mysterie zich in je lijf manifesteert: de oerkracht in je bekken, de scheppingskracht in je baarmoeder, de voedende kracht in je hart en borsten, het zienerspotentieel en de wijsheid van de priesteres in het gebied van je derde oog en kruin.

En hoe je vanuit deze innerlijke bron een diepe connectie kunt voelen met het grote veld; met de vrouwen die je voorgingen, de sisters aan je zijde en de vrouwen die na jou komen. Met de kracht van de natuur, het goddelijke dat je omringt en de magie van het bestaan.

Wek het oude weten
We maken gebruik van onder meer dans, lichaamswerk, tantrische meditatie, aanraking, rituelen, visualisatie, trancereis, het plantmedicijn rapé en de kracht van muziek; alles om dat oude, diep belichaamde weten te wekken en te voelen tot in de puntjes van je tenen en daar voorbij.

Hoe ziet de dag eruit?
De invulling van de dag ziet er in grote lijnen als volgt uit. Er is ruimte voor verwondering en dat wat spontaan wil ontstaan, dus laat je verrassen als het ter plekke net anders loopt.

  • Opening en kennismaking
  • Aankomen op de plek en in je lichaam
  • Oerkracht -bekken
  • Scheppingskracht – baarmoeder
  • Potluck lunch
  • Voedende kracht – hart en borsten
  • Zienerspotentieel en wijsheid van de priesteres – 3e oog en kruin

Na afloop voel je je verstild, verwonderd, open, zacht en stromend. En vooral: thuisgekomen bij jouw vrouwelijke essentie.

Voor wie?
Deze dag is bedoeld voor jou als je verlangt naar een diepe duik in jezelf. Als je bereid bent om je open te stellen voor magie en mysterie. En als je je kwetsbaar kunt inbrengen in een groep.
We werken met plantmedicijnen; ervaring daarmee is niet nodig, nieuwsgierigheid naar wat het je kan brengen wel. Lees hier meer over plantmedicijnen.
De dag is geschikt voor vrouwen die ervaring hebben op het gebied van bewustzijnwerk, tantra, dans en/of  lichaamswerk.

Twijfel je of deze dag geschikt is voor jou: neem contact op: 06 – 485 117 96 / info@bewustopweg.nl. Ik kijk graag met je mee.

Voel je je hier nog niet klaar voor maar verlang je er wel naar om je vrouwelijke vibes verder te ervaren en ontdekken? Je bent welkom bij een van de Your body, Your temple-dagen.

En verder
Kom je tijdens de dag iets tegen wat je graag samen dieper wilt onderzoeken? je bent welkom voor een individuele sessie. Voel je: ‘Ik wil méér!’? Neem een heerlijke duik in het vrouwelijke diepe bij Magie van de sensuele vrouw, Godinnenreis KretaInnerlijke tempel-Woestijnreis of Priesteres in Avalon. Of sluit aan bij Wonder Woman – Magisch Jaarpad voor vrouwen.

Praktisch

Datum & Tijd
Zaterdag 10 juli 2021

Tijd: 10.30 – 17.00. Inloop vanaf 10.00 uur.

Kosten
80,-, inclusief thee, koffie en lekkers. Je neemt zelf iets gezonds/lekkers mee voor de potluck lunch.

Graag vooraf per bank betalen: NL88ABNA0423059432 t.n.v. Bewust op Weg o.v.v. je naam + datum workshop.  Je mag het bedrag ook op de dag zelf contant voldoen.

Locatie
Gendt (tussen Arnhem en Nijmegen)

Groepsgrootte
Minimaal 3 en maximaal 10 deelneemsters

Team
Margit en assistente Blanca Christel Roos.

Omgeving
Kom je van ver en heb je zin in een weekend voor jezelf? Het pand staat aan de rand van een mooi uiterwaardengebied. In de buurt zijn verschillende B&B’s te vinden. Op loopafstand ligt een grand café.

Mee & Aan
Trek makkelijk zittende kleding aan, het liefst in laagjes. Neem verder mee: warme sokken, een flesje water, een dekentje en evt. een opschrijfboekje. En iets lekkers om tijdens de lunch met elkaar te delen.

Facebook
Hier vind je binnenkort de link naar het event.

Meer info?
Meer weten? Direct aanmelden?

Bel, app of mail 06-48511796 * info@bewustopweg.nl

Wat anderen zeggen…

Manon

Jeetje Margit, wat een veld weet jij neer te zetten…Het was een heerlijke dag, rustige flow…maar oef ik merk nu hoe intens/diep het was. Er is dus echt wel diep innerlijk werk verricht (bleek in het moment ook wel aan al het loslaten ).
Nog geen idee waar dit allemaal heen leidt, maar ik ben nu al onwijs blij met deze dag.
En heerlijk om meegenomen te worden in jouw tempel en jouw bruisende energie die heerlijk alle kanten op bubbelt.

Miriam

Dank je wel voor de hele mooie dag. Heeft zoveel liefde en licht gebracht. Thuis komen bij de Indianen familie, vooral bij de Grandmother. Verder ontmoeting met Lynx, papegaaiduiker en roofvogel. Die papegaaiduiker vond ik heel bijzonder. Is een dier wat ik totaal niet had verwacht. Ga vandaag de betekenis opzoeken. Dankbaar. Dank je wel

Sessies bekijken