Dag mooi mens!

Verlang je ernaar om voluit te leven? Om met een open hart en een tintelend lijf de energie door je heen te voelen stromen?

De online training Uit je hoofd, in je bekken nodigt je uit om de afdaling te maken uit je hoofd in je hart, je lijf en je levensenergie. Met inspirerende modules en een ondersteunende Facebook-groep.

Elke module biedt je 2 maanden lang inspirerende video’s, begeleide meditaties en visualisaties, en prikkelende opdrachten in je Inbox. Thuis, op de bank, op jouw moment, maak je een diepe duik in de wereld van je gedachten, je liefde en je levenskracht.

Tientallen enthousiaste mensen hebben inmiddels één van de modules Kom uit je hoofd of Thuis in je hart gevolgd. Ook iets voor jou? Kijk hieronder of klik hier.

‘All good things are wild and free’

Kom uit je hoofd

Druk in je hoofd? Vind rust en ruimte te midden van al je gedachten en kom in contact met je gevoel en met de impulsen in je lijf.

Thuis in je hart

Thuiskomen in je hart is thuiskomen bij jezelf. Luister naar de stem van je hart, volg haar verlangens en ontdek hoe je jezelf kunt liefhebben zonder voorwaarden.

Wat anderen zeggen…

Denise over “Kom uit je hoofd”:

Vanavond ‘verloopt’ mijn account bij deze mooie training. Ik wil wat delen over hoe ik het heb ervaren. Ik merk dat het in mijn hoofd steeds een beetje rustiger is geworden. Natuurlijk zijn er momenten waarop ik uit de bocht schiet, maar de periodes daartussen in worden rustiger. Heel fijn!
Naast al deze mooie oefeningen heeft het verlagen van mijn levenstempo, en met meer aandacht en bewustwording er ook voor gezorgd dat een gedeelte van onrust in mijn hoofd/lijf verdwijnt. Door deze aandacht voel ik meer ontspanning en daardoor ervaar ik meer plezier in alles. Om vervolgens te waken niet door te schieten in het plezier en overenthousiast te worden ;-).
Ieder filmpje/opdracht zorgde weer om op andere manier in mijn lijf te komen en uit het hoofd. Voor mij was het vinden van 3 punten in mijn lichaam echt een eye-opener om weer te voelen en de aandacht te verplaatsen. Deze pas ik regelmatig toe.
Margit van Harten, super bedankt voor je training. Ik wens jullie allemaal nog een mooie reis toe.