Vertel me meer

Zin om uit je hoofd te komen en te landen in je hart, je lijf en je levensenergie? 2 Inspirerende modules helpen je daarbij. Kom uit je hoofd helpt je om rust en ruimte te vinden in je hoofd en je in contact te brengen met je lijf. Thuis in je hart is een kersverse nieuwe module die je uitnodigt om een diepe verbinding te maken met je hart, om te helen, je te openen en jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben.

Ja, ik wil voelen dat ik leef! Vertel me meer!!

Wat is het?

Kom uit je hoofd en Thuis in je hart zijn online trainingen van 2 maanden. Elke week ontvang je per mail een video, meditatie of opdracht die je uitnodigt om je denken te kalmeren, je hart te openen en je levensenergie te wekken. Tussentijds heb je tijd om te oefenen met de opdrachten die je krijgt. Op je eigen moment en op je eigen manier leer je hoe je de afdaling maakt uit je hoofd, hoe je je liefde volop laat stromen en hoe je verbinding legt met die heerlijke rest van jou. 😉

Hoe werkt het?

Twee maanden lang ontvang je 1 keer per week een mail met een filmpje, een meditatie of een oefening. Tussentijds ontvang je elke week nog een extra mail met tips of bv. muzieksuggesties. Daarnaast ben je welkom in de besloten Facebook-groep, met inspiratie, ervaringen van anderen en antwoorden op je vragen. Na afloop blijft het materiaal nog een maand lang voor je beschikbaar.

Je kunt de filmpje en meditaties zo vaak bekijken en beluisteren als je wilt.

Wat levert het me op?

Kom uit je hoofd: Je ervaart meer ontspanning, rust, ruimte en plezier. Je bent je bewuster van je ‘denkgedrag’ en je kunt gedachten makkelijker herkennen en loslaten. Je komt in contact met je gevoel, je verlangens & je dromen en met de energiestroom in je lijf. Kortom: je wordt nóg leuker.

Thuis in je hart: Je voelt een diepe verbinding met je hart. Je ervaart zachtheid en een gevoel van vrede. Tegelijk tintelt en bruist je hart, zóveel liefde is er te geven. En wie staat er op een stralende 1e plaats? Juist ja, jij..! 🙂

Hoe lang duurt het?

Gedurende 2 maanden krijg je elke week nieuwe input. Daarna blijft al het materiaal nog een maand beschikbaar, zodat je op je gemak nog eens iets terug kunt kijken. In totaal heb je dus 3 maanden lang toegang tot de inhoud van de module. Aan de ondersteunende Facebook-groep kun je deelnemen zolang je zelf wilt.

Hoeveel tijd kost het?

Je volgt de module op je eigen manier, dus je bepaalt zelf hoeveel tijd je er wilt steken en wanneer jou dat uitkomt. Heb je veel tijd en ben je supergemotiveerd, dan kun je elke dag oefenen met de opdrachten en de meditaties. En je ervaringen opschrijven, zodat je inzicht krijgt in de patronen die je tegenkomt en de veranderingen die je doormaakt.

Heb je minder tijd, dan is dat geen enkel probleem. Dan sla je af en toe een dag of een paar dagen over. Maar maak er op jouw manier een prioriteit van. Het is tenslotte jouw cadeautje aan jezelf!

Is er tussentijds contact?

Naast de wekelijkse mailtjes met nieuw materiaal ontvang je elke week een mail met tips. Daarnaast is er de Facebook-groep, waar je ervaringen kunt uitwisselen en vragen kunt stellen. Je vindt daar bv. regelmatig live Q&A-filmpjes (Question & Answer).

Er is verder in principe geen 1 op 1-contact in de vorm van mail of telefoon. Mocht je daar toch behoefte aan hebben, dan kun je altijd een individuele sessie boeken.

Wat kost het?

De modules Kom uit je hoofd en Thuis in je hart van 2 maanden inclusief de extra maand toegang tot het materiaal en de ondersteunende Facebook-groep kosten 59 euro.
Minder dan voor een etentje, een sauna-bezoek of een paar yogalessen, terwijl de verandering life-changing kan zijn. Geen tijd te verliezen dus! 😉

Heb je eerder een online training gevolgd bij Bewust op Weg, dan krijg je korting wanneer je een nieuwe module bestelt. Meer informatie daarover ontvang je in een speciale mail. Deze wordt verstuurd op de dag dat de nieuwe module live gaat.

Studenten ontvangen 50% korting. Ben je student, stuur dan een mailtje naar margit@bewustopweg.nl

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden is simpel: klik hier. Nadat je je gegevens hebt ingevuld, word je naar de betaalmodule van Ideal geleid. Vergeet niet je kortingscode in te voeren, als dat van toepassing is. Zodra je betaald hebt, ontvang je per mail direct de factuur en je login-gegevens, plus een welkomstmail én een mail met het 1e filmpje. Je kunt dus gelijk beginnen.

Is het nodig dat ik ervaring heb?

Nee. Deze modules zijn toegankelijk voor iedereen, of je nu ervaring hebt met meditatie, visualisatie, mindfulness en lichaamswerk of niet. Je doet het op je eigen manier en binnen je eigen mogelijkheden. De ene oefening gaat je misschien makkelijker af dan de andere, en dat is prima. Mocht je ergens tegenaan lopen, of je komt er niet uit, deel dan je vragen en ervaringen in de Facebook-groep. Van de reacties en antwoorden kan iedereen leren.

En als ik meer wil?

Dat komt helemaal goed! Er komt namelijk nog een prikkelende module aan, gericht op jou en je heerlijke lijf. De verwachte lancering is najaar 2018. Dus inspiratie genoeg!

Heb je tussentijds behoefte aan verdieping in de vorm van individuele begeleiding, dan ben je van harte welkom voor een Coaching of een Body&Mind-sessie.

Wat gebeurt er als ik tussentijds ziek word?

Het kan gebeuren dat je door privé-omstandigheden tijdelijk niet in staat bent om met de module bezig te zijn. Maar maak je geen zorgen: je hebt een maand extra de tijd. Na de 2 maanden heb je nog een maand lang toegang tot al het materiaal.

Ben je door omstandigheden langdurig niet in staat om de module af te maken, stuur dan een mailtje naar margit@bewustopweg.nl.

Kan ik mijn deelname ook delen met iemand anders?

Nee. Jouw deelname is uniek. Maar voor slechts 59-, -kan jouw vriend of vriendin zelf ook 3 maanden aan de slag met de module. Aan een etentje ben je meer kwijt… 🙂

Kan ik de module cadeau doen aan iemand anders?

Jazeker! Wat een waardevol cadeau! Superleuk om te geven. Binnenkort kan dit geautomatiseerd, waarbij de ander jouw ‘cadeaumail’ ontvangt. Wil je jouw cadeau graag op korte termijn geven, neem dan contact op met margit@bewustopweg.nl. Dan krijg je een cadeaubon met inlogcode per post toegestuurd.

Kan ik de module verlengen?

Het kan gebeuren dat je minder bent toegekomen aan de oefeningen en meditaties dan je had gewild. Behoefte aan extra oefentijd? Dat kan! Voor 10,- krijg je 6 extra weken toegang tot al het materiaal. In de laatste mail van de module, die je ontvangt in week 12, vind je daarover meer info.