Magie van de sensuele vrouw

Zinnenprikkelende retraite

Ga mee op avontuur! In de zinnenprikkelende retraite Magie van de sensuele vrouw word je uitgenodigd om jouw vrouwelijke natuur te eren en te vieren; om je lijf helemaal te bewonen, oude verkrampingen los te laten en je onder te dompelen in tintelende levensenergie. En dat alles op een prachtige plek in de Andalusische natuur.

We maken gebruik van onder meer dans, yoga, lichaamswerk, sjamanistische rituelen, tantrische oefeningen en meditaties, helende visualisaties, Rite of the Womb, stiltewandelingen, deelrondes én de kracht van de Spaanse natuur: bergen, water, zee en vuur brengen je in contact met jouw bron.

Hoe ziet de week eruit?

Dag 1 Aankomst, kennismaking en openingsritueel
Dag 2 Pachamama & Levensenergie: landen in je lijf, je vanuit je bekken verbinden met de kracht van de aarde
Dag 3 Hart & Borsten: je hart openen en je borsten eren
Dag 4 Baarmoeder: helen & vieren van de bron van je vrouwenkracht
Dag 5 Yoni: je diep verbinden met je yoni en je sensuele vibes laten stromen
Dag 6 Sensuele godin: jezelf verwelkomen als goddelijk en seksueel wezen en vertrek

Voor wie

Je hebt ervaring op het gebied van lichaamswerk, dans, massage of tantra. En je verlangt naar meer. Je wilt een diepe duik te nemen in jouw vrouwelijkheid. Je wilt graag uitgedaagd worden. Om jezelf tot in je tenen te wekken en je sensualiteit vrijuit te laten stromen.

Twijfel je of deze retraite geschikt is voor jou? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee.

Is deze retraite (nog) niet wat je zoekt, maar wil je je wel graag dieper verbinden met je vrouwelijkheid? Je bent welkom bij Margit voor een Body&Mind Tantra-sessie en bij Marloes voor een Sisters Connected-retraite.

Locatie

Magie van de sensuele vrouw vindt plaats in Zuid-Spanje, nabij het bergdorpje Canillas de Aceituno, op Las Peñas, een bezielde, pure, authentieke plek in de bergen. Waar de kracht van de eenvoud heerst. Daarom wonen Marloes en AdJan ook op deze prachtige plek.

Begeleiding

De week wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Eerder begeleidden zij samen al retraites voor Serendipity en Mi Cuento. Ze bleken elkaar geweldig aan te vullen. Dat smaakt dus naar meer. 🙂 Nu bundelen ze hun vrouwelijke krachten in een gemeenschappelijke passie: vrouwen in contact brengen met hun ongetemde sensuele natuur.

Marloes begeleidt diverse retraites in Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Ze heeft een achtergrond in onder meer (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van retraites en (vuur)rituelen. ‘Ik stroom als ik vrouwen kan begeleiden om thuis te komen in hun lijf door ze mee te nemen op avontuur in de natuur.’

Voor meer informatie: www.iam-reizen.nl

Margit is tantrisch vrouwencoach, lichaamsgericht therapeut en trainer. Ze heeft een achtergrond in onder meer polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. ‘Ik ga sprankelen en stromen als ik vrouwen kan helpen helemaal vrij te worden en hun wilde seksuele en sensuele natuur te vieren.’

Testimonial Evelyn:

‘Wat een prachtige reis is dit geweest. Elke verwachting heeft het overtroffen en woorden zullen altijd tekort schieten om de waarde ervan te duiden.

Voor mij was het een reis van thuis komen, bij mijn innerlijke rijkdom, bij mijn hele vrouwelijke zelf met de zachte, kwetsbare en krachtige kanten in mij.
Elke vrouw zou ik dit gunnen om jezelf te mogen ontmoeten, te voelen en jezelf te uitten met andere vrouwen. Een cadeau voor jezelf maar tegelijk ook voor alle anderen om je heen die zullen meegenieten als je als vouw weer je essentie gaat leven! Het is zo helend om in het midden van een prachtige natuur op een prachtige locatie tijd te mogen nemen voor jezelf, jezelf te mogen openen en jezelf te herinneren wie je bent.

De begeleiding van Marloes en Margit heb ik als zeer wijs,veilig en krachtig ervaren. Deze authentieke vrouwen weten met een sensitieve zekerheid en goed afgestemd op de groep elke dag weer tot een reis te maken die weer een laagje dieper mag gaan. Ik voel een dankbaarheid en liefde voor wat deze vrouwen samen weten door te geven in deze gezamenlijke vrouwenenergie.

Voeg hierbij het heerlijke eten en de lol die we samen hebben gehad. Voor mij was het; thuiskomen # openen # zelfcompassie # herinneren # diepe wijsheid # stromend verlangen # vrouwelijke heling # eenwording’

Praktische gegevens

Data en tijd:

29 april 2019 t/m 4 mei 2019
15 t/m 20 september 2019

Start programma: Dag van aankomst om 15.00 uur
Afronding programma: Dag van vertrek om 16.00 uur

Kosten:

Jouw investering in Magie van de sensuele vrouw is 895,-. Dit is inclusief verblijf op basis van een 2- persoonskamer*, alle maaltijden, materialen, vervoer ter plaatse en vervoer van en naar de luchthaven (zoals vermeld onder het kopje ‘Vlucht’). Het is exclusief de kosten van je vliegticket en reis- en annuleringsverzekering.
Je betaalt in 2 delen: 200,- bij aanmelding en het resterende bedrag een maand voordat we op reis gaan.
(* Er zijn 2 eenpersoonskamers beschikbaar tegen meerprijs.)

Vlucht:

Je boekt je eigen vlucht, bv. via Transavia of RyanAir.

Op de dag van aankomst zijn wij om 13.00 uur op de luchthaven aanwezig om je naar de locatie te brengen. Kom je met eigen vervoer naar de locatie, zorg dan dat je bij de start van het programma, dus uiterlijk om 15.00 uur, aanwezig bent.

Op de dag van vertrek brengen we je om 16.00 uur terug, zodat je rond 17.00 uur op de luchthaven bent.

Let op: De mei-reis valt in de schoolvakantie. De ticketprijzen zijn daardoor iets hoger dan anders. Wacht dus niet te lang met je ticket boeken.

Aantal deelnemers:

Minimaal 4 en maximaal 8 vrouwen.

Locatie:

Las Peñas, Canillas de Aceituno, Spanje. Vanaf de luchthaven Málaga is het nog een uur rijden naar de locatie.

We hebben beschikking over drie kamers in een authentiek, sfeervol Andalusisch huis, een rustiek 2-persoons appartement op ons eigen terrein én een 2-persoons appartement in de nabijheid van de locatie.

Aanmelden

Voel je een Jaaa, ik wil!! opborrelen? Je bent meer dan welkom! Meld je hier aan.

Andere sessies bekijken