Ga je mee op avontuur?

Afstand nemen van het leven van alledag om je (opnieuw) te verbinden met jouw essentie.
In een zinderende workshop van één dag of tijdens een van de diepgaande vrouwenreizen die Margit samen met Marloes Verboom organiseert op inspirerende locaties in het buitenland.
Hieronder vind je de actuele agenda. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

zaterdag 10 april 2021: Magische Reis – dagceremonie
Het is tijd voor magie. Tijd om je innerlijk oog te openen en in je eigen diepte te schouwen. En de schatten op te halen die daar liggen te wachten. In deze ceremonie maak je een diepgaande reis door jouw binnenwereld met plantmedicijnen. Voor brothers & sisters. Lees hier verder

19 t/m 24 april 2021: Priesteres in Avalon – Glastonbury
Subtiele waarneming, oud weten, schouwen in andere dimensies… Voel je de fascinatie? En de herkenning? De priesteres in jou ontwaakt. Ga mee op ontdekkingsreis naar het mythische Avalon en ontsluier het oude weten in jou. Lees hier verder. 

21 t/m 27 mei 2021 Godinnenreis – Kreta
Voel je de roep? Het verlangen om diep naar binnen te keren en je te verbinden met de oude wijsh eid die daar ligt opgeslagen? Stap in een gewijde kring van vrouwen op het mythische Kreta en ontmoet de godin in je. Mystiek gegarandeerd! Lees hier verder.

3 t/m 5 september 2021: Start nieuw Wonder Woman – Magisch Jaarpad
Verlang je naar een diepe duik in jouw vrouwelijke potentieel? Welkom bij Wonder Woman – Jaarpad voor magische, wilde wijven. Ga mee op een zinderende reis langs vrouwelijke oerkracht, plantwijsheid, heilige seksualiteit, magie van rituelen en healing powers. Lees meer.

Sessies bekijken