Tijd voor magie

Het is tijd voor magie. Tijd om je innerlijk oog te openen en in je eigen diepte te schouwen. En de schatten op te halen die daar op jou liggen te wachten.

Diepgaande reis
In een truffelceremonie maak je een diepgaande reis door jouw binnenwereld. Met behulp van Magic Truffels open je je energetische kanaal, zodat oude kennis, diepe inzichten en magische beelden tot je kunnen komen. De diepte en de helende bedding van het veld worden versterkt door ondersteunende muziek, stilte en afgestemde energetische healing.

Plantmedicijnen
Wanneer je truffels in de juiste setting en dosering gebruikt, kunnen ze een helende werking hebben op je lijf, je geest, je gevoelswereld en je energieveld. Ze bieden je een unieke kans om onder jouw oppervlak te kijken in diepe en onbewuste lagen. Lees hier meer over de werking en achtergrond van plantmedicijnen.

Helen & Herinneren
Ieder persoon reageert verschillend op truffels. De gemoedstoestand en de levensfase waarin jij je bevindt hebben een groot effect op de werking van de truffels, dus geen reis is hetzelfde. Dat is er ook zo heerlijk verrassend aan. Over het algemeen wordt gezegd dat je precies krijgt aangeboden wat je aankunt en wat op dat moment goed is voor jou.

4 Verschillende ceremonies
We bieden 2 verschillende ceremonies met truffels aan:
-Magische reis – Dagceremonie met Magic Truffels, rapé en sananga
-Ceremonie voor de Liefde: Dagceremonie met ceremoniële Cacao en Magic Truffels

Moederplant en Grootvader
Voor mensen die diep willen duiken bieden we ook ceremonies aan met de Moederplant en met de Grootvader.

Hoe ziet een ceremonie eruit?
In grote lijnen ziet een ceremonie er als volgt uit:
-Meditatie, opening van het veld en deelronde
-Lichaamswerk/dans
-Duik in de plantmedicijnen
-Potluck lekkers
-Afsluitende deelronde + aandacht voor integratie

Voor wie?
Deze dag is bedoeld voor jou (v/m) als je bereid bent om de controle los te laten en als je ernaar verlangt om een diepe duik te nemen in je binnenwereld.

Fysieke aandachtspunten (bv. hoge bloeddruk, duizeligheid, hartritmestoornissen, zwangerschap) horen we graag vooraf, evenals gebruik van medicatie. Samen overleggen we of deelname veilig en vertrouwd voelt. Bij aanleg voor psychose en bij frequent drugsgebruik raden we deelname aan een ceremonie af.

Twijfel je over je deelname, neem dan contact op met Margit: 06 – 485 117 96 / info@bewustopweg.nl.

Individuele ceremonie
Een groepsceremonie is niet geschikt voor het uitwerken van diepe therapeutische processen waarbij je veel 1-op-1 begeleiding nodig hebt; dat kun je beter aanpakken in een individuele ceremonie. Ook als je erg gevoelig bent voor geluid en prikkels is dit raadzaam.

Begeleiding
De ceremonies worden begeleid door Margit, vaak samen met Hans-Peter en Marloes en soms met een andere magische engel.

Margit is tantrisch coach en priesteres. Jaren geleden kwam ze voor het eerst in contact met plantmedicijnen. De planten gaven haar een flinke schop onder haar kont en lieten precies zien welke diepe delen nog om heling vroegen. Inmiddels, talloze reizen met truffels, paddenstoelen en Ayahuasca rijker, helpen de planten haar in haar magische werk, waarbij zij zichzelf inzet als een kanaal voor bewustzijn en oud weten. ‘Mijn droom is dat we met elkaar deze planeet tot een lichtere plek maken. Heel graag draag ik daar met dit met werk een steentje aan bij.’

Wat anderen zeggen …

Praktisch

Data
26 april 2024 (Margit & Hans-Peter) - Magische Reis
4 mei 2024 (Margit) - Magische Reis (kleine groep)
1 juni 2024 (Margit) - Magische Reis (klein groep)
12 juli 2024 (Margit & Hans-Peter) - Magische Reis
27 juli 2024 (Margit) - Magische Reis (kleine groep)
16 augustus 2024 (Margit & Marloes) - Ceremonie van de Liefde
31 augustus 2024 (Margit) - Magische Reis (kleine groep)
24 oktober 2024 (Margit & Marloes) - Ceremonie van de Liefde
20 december 2024 (Margit & Hans-Peter) - Magische Reis *Sacrale editie*

Locaties
-Magische Reis (kleine groep): Regio Oss - heksenhuisje in het groen
-Magische Reis: Regio Zaltbommel - boerderij nabij uiterwaarden
-Ceremonie voor de Liefde: pure en groene plek tussen Eindhoven en Nijmegen

Tijden
10.30 uur tot 20.00 uur. Inloop vanaf 9.45 uur.

Kosten
175,- inclusief thee, plantmedicijnen en soep. Tarief per 1 juli 2024: 195,-.

Groepsgrootte
-Magische Reis (kleine groep): max. 4 deelnemers
-Magische Reis: max. 10 deelnemers
-Ceremonie voor de Liefde: max. 10 deelnemers

*Sacrale editie*
Vlak voor de kortste dag organiseren we een Magische Reis met fingerlicking mooie sacrale muziek uit alle windrichtingen en traditities. Vorig jaar was het bijna niet te doen, zo mooi. We zijn van plan om dat dit jaar te evenaren. 😉

Combi van Truffels & Moederplant: een diepe duik
Wil je diep duiken, dan kun je ook in 1 weekend met beide teachers reizen: op vrijdag met truffels en op zaterdag met de Moederplant. Diepte en magie gegarandeerd! Mogelijk in april en juli. Investering is dan 400,- ipv 425,-.

Liefdesweekend
Wil je je diep onderdompelen in de liefde? In het Liefdesweekend combineren we de Ceremonie voor de Liefde met een zweethutritueel, gewijd aan de liefde. Data: 7/8 juni (m/v), 5/6 juli (m/v) en 29/30 november (v/v). Lees hier meer.

Plan ruim(te)
Het is verstandig om de avond voorafgaand aan de ceremonie en de dag erna vrij te houden, zodat de planten nog rustig in je door kunnen werken.

Overnachting
Kom je van ver en heb je zin in een weekend voor jezelf? In de buurt van onze locaties zijn verschillende B&B's te vinden. Op het terrein van de yurt nabij Eindhoven kun je een tiny house boeken.

Voorbereiding
Een aantal weken voor aanvang van de ceremonie ontvang je een mail met een vragenlijst en met praktische informatie ter voorbereiding.

Facebook
Op de pagina van Bewust op Weg kun je alvast mede-reizigers of geïnteresseerden ontmoeten.

Meer info?
Meer weten? Direct aanmelden?
Bel, app of mail 06-48511796 * info@bewustopweg.nl