Het liefdesweekend met paddenstoelen, zweethut en cacao, begeleid door Marloes en Margit, waren voor mij een wel heel bijzondere reis.
Het was van begin tot einde (ook al komt er geen einde aan…) een pure reis in mijn ware zelf, geen moment was er twijfel welke de echte wereld is. Ik ben thuisgekomen in mijn ware zelf.
Het was intens zou je kunnen zeggen, maar deze illusionaire wereld is voor mij nog veel intenser. Het intense hier zat hem in het feit dat ik alles heel sterk doorvoelde en nu enkele dagen later blijven er nog steeds impressies en herinneringen verder integreren.
Marloes en Margit begeleidden deze reis in verbinding met hun Goddelijk zelf, waardoor ik kon ervaren hoe elke handeling, beweging en of steun gewoon helemaal perfect was.
Voor al wie uit de comfort zone wil stappen, controle durft los te laten en volledig wil vertrouwen, aarzelt niet!!

Hans
Juni 2024

De retraite in Frankrijk met de moeder en de grootvader mogen meemaken. Na een eerdere super ervaring in Frankrijk was het ook deze keer een pracht ervaring. Een hele fijne bedding. Het was nog intenser dan de vorige keer. Vooral door de combinatie van de twee opeenvolgende plant ceremonies. Ook met het hele gezelschap samen was het heel bijzonder.

Ik weet niet hoe jullie het doen Margit en HP maar jullie creëren zo’n speciale sfeer en een ultieme beleving tijdens het reizen maar ook daarbuiten. Met heerlijke hapjes steeds langskomen en dan de hot tub en sauna en tot heel laat buiten bij een vuurschaal.

Xavier
Mei 2024

Weekendretraite in Noord Frankrijk, een plantenreis waarin alles klopt, de locatie, en de begeleiding ( Margit & HP met onvoorwaardelijk veel liefde en geduld) de ceremonies, het verrukkelijke eten en de groep. In één woord een magische reis waarin alles klopt en veilig voelt. Bedankt voor de mooie diepgaande ervaring!

José
Mei 2024

Vanuit een geaarde en veilige bedding en met veel toewijding begeleiden Margit en Marloes je in de reis Priesteres in Avalon je voorbij de nevelen, daar waar magie is en transformaties ontstaan. De reis verdiept de verbinding met jezelf, met andere vrouwen, met Moeder Aarde en hogere dimensies. Voor het kanaliseren van energie is er dans en yoga, maar er zijn ook momenten van rust, wat fijn is voor de integratie.
De reis is voor mij enorm helend en verrijkend geweest, zonder dat het te intens was. De week verliep heel ontspannen, wat absoluut te danken is aan de twee priesteressen die samen een gouden combi vormen. Ik gun het iedere vrouw om zich ook zo gedragen en gevoed te laten worden. Doordat er ervaringen zo diepgaand waren, werken ze ook na de reis nog door…

Ingeborg
Mei 2024

Gevoed en gelaafd, op alle lagen. Zo voel ik mij na een reis in en met mijzelf temidden van een heerlijke groep vrouwen. Onder de vleugels en de bezielende begeleiding van Margit en Marloes en binnen de krachtige en diep gegronde bedding die zij weten te creëren kom ik thuis. In een diep weten -dat er altijd al was, maar waar de toegangspoort in het dagelijks leven nog behoorlijk wat slotjes, kettinkjes, vergrendelingen en weerhaken kent.

In het hartcoherente veld dat we met elkaar creëren tijdens de 3 schitterende reizen die ik nu heb mogen maken, voel en ervaar ik dat ik -waar ook ter wereld- vrij en veilig ben in mijzelf en toegang heb tot mijn eigen waarheid, die zich openbaart en manifesteert in de gouden samenwerking tussen sophia (wijsheid, vrouwelijk) en logos (woord, mannelijk).

Dat gevoel en weten neem ik mee in mijn dagelijkse bestaan en op mijn zielsmissie het onderwijsveld van binnenuit te transformeren. Stapje voor stapje -stromend vanuit lichtheid en een VOL aanwezig zijn in vertrouwen en steeds meer plezier belevend aan het moedig lopen van mijn eigen unieke pad. Diep dankbaar.

Jacolien
(DJV – Regenerative Educator)

Op reis met Maria Magdalena (mei 2023) Innerlijke tempel woestijnreis (nov 2023) Priesteres in Avalon (mei 2024)

Afbeelding Vesica Pescis: het symbool van creatie. Waar het bewuste en onbewuste samenkomen, het mannelijke en het vrouwelijke, hemel en aarde.

Jacolien van Dijk
2023-2024

Hey Margit, ik wil je nog even bedanken voor de geweldige reis zaterdag. Wat een feestje, vandaag een dagje sauna om alles nog heerlijk de revue te laten passeren. Zag je mail met daarin je agenda met daarbij de benoeming van je heksenhuisje. Haha, ik zou het liever een wonderhuisje met een wonderbaarlijke levende tuin willen noemen. Daarbij een prachtige persoon die als een lichtvonkje door dat huisje en tuin dwarrelt als een bijtje van de ene naar de andere bloem (jij dus ☺️🐝). Dat lichtvonkje die ook nog eens een prachtig transformerend veld opend en geheel de deelnemers draagt in wat nodig voor ze is. Bij een volgende keer wordt het dan vanzelf geen gas erop maar lichtvonk erop ☺️❣️.

Bart
April 2024

Afgelopen vrijdag heb ik deelgenomen aan een truffelceremonie op een mooie landelijke locatie omgeving Zaltbommel. Sinds dat in 2016 plantmedicijnen op mijn pad is gekomen als tool voor mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik sindsdien al behoorlijk wat verschillende instanties bezocht en uitgeprobeerd. De afgelopen jaren blijf ik hiervoor echter steeds weer terugkomen bij Margit en Hans-Peter omdat alles daar zo goed is geregeld. Samen zorgen zij voor een fijne, veilige, liefdevolle en professionele setting waar ik mij thuis voel en mijzelf kan zijn. Bewust op Weg is wat mij betreft dan ook een dikke aanrader voor iedereen die zich geroepen voelt om ook met plantmedicijnen te gaan werken!

Frank
April 2024

Lieve Margit en Lieve HP,
Hier even een update van m’n landing: Voel mij zeer opgewekt en vrolijk, moet nog veel aan mijn reizen denken en de muziek resoneert nog na in m’n hoofd. Op een of andere magische wijze heb ik de laatste dagen ook een beetje meer controle over mijn gedachten lijkt het wel, als ik merk dat mijn gedachten afdwalen naar nutteloze dingen dan knip ik in mijn vingers en dan ben weer terug ofzo, weet niet of dat logisch klinkt maar zo ervaar ik het. Vandaag ook nog even tijdje gewandeld en dat voelt ook heel goed. Ik heb 2 bijzondere reizen mogen maken dit weekeinde van best zwaar tot heel mooi en vooral liefdevol en onder begeleiding van 2 prachtige lichtwezens, ik zal het beeld dat ik lig te huilen en jullie allebei bij mij zitten niet snel vergeten. Zeer veel dank voor dit magische weekend!! Ook de groep was zeer relaxt btw, mooie mensen allemaal.
Tot snel!

Peter
April 2024

Het was weer een heel fijn weekend: verrijkend, verdiepend, vervullend. The day after nog aan het nagenieten en heerlijk dat ik niet hoefde te werken. Ik sta nog zo open en kon lekker door sudderen. Heel dankbaar!🙏🏻🧚🏽❤️🧚🏽

Josefien
Maart 2024

Een fantastisch reisweekend met de liefdevolle hoeders, Margit en Marloes. Zij weten alle plantmedicijnen te koppelen en stralen liefde en energie uit.

Jeanne
Maart 2024

Afgelopen weekend weer een prachtige Ayahuasca ceremonie waar ik aan mocht deelnemen. Margit en HP begeleiden deze ceremonies met zoveel liefde, toewijding en zorg. Ze creëren een veilige ruimte waar in alles mag en kan worden aangekeken. Ik heb nu inmiddels 3 keer met Ayahuasca gereisd bij Margit en HP en al vele keren meer met paddestoelen. Ik kan mij geen betere reisbegeleiding bedenken dan Margit en HP.

Cor
Maart 2024

Ontwaken

Als een tijger
Als een leeuw
Als een krijger op 1 knie
Alleen in de ruimte rustend op je zwaard

Regen druipt van je gezicht
Navigerend op de klanken van de oude taal
Verken je noot voor noot
Het onbekende pad

Berusting in de wetenschap van het universum.
Voorzichtig tast en weeg je
Verrukt door het alles
Krachtiger met elke stap

Grommend en trots laat je je gezicht zien.
Het is oké waar je bent en wie je bent.
Pijn vliegt van je af als je de regen uit je manen schut.

Jorre
Februari 2024

In de veilige bedding, liefdevolle begeleiding van Margit en HP ben ik diep het/mijn donker in gedoken om daar mijn licht te (her)vinden. De hand, de fluistering, net dat wat ik nodig had om aan te kijken wat er aan te kijken viel. Om vervolgens mijn licht te ervaren. Wat een thuiskomen zo voelde het. Vol sprankels, magie en lichtheid. En oh vrouw! wat een mooie plek in de yurt.

Wenneke
Januari 2024

Ik kom al een aantal jaren bij Margit voor coaching. Margit luistert aandachtig en zonder oordeel en intuitief komt er altijd iets naar boven wat verdere aandacht mag hebben. Margit heeft mij heel goed geholpen in binneste dieptes te duiken en een licht te schijnen daar waar dat voorheen nog niet was gedaan. Ik heb met haar hulp een heeel mooie ontwikkeling doorgmaakt die nog steeds aan de gang is.

Cor van Hal
Januari 2024

Een prachtige Ayahuasca ceremonie ervaren bij Margit en HP. Ik heb mij enorm gedragen gevoeld. In mezelf en met de veilige bedding. Ik vind beiden zeer ervaren en toegewijd. Er wordt zorgvuldig afgestemd op dat wat nodig is. Ik heb hun steun gevoeld, letterlijk en figuurlijk.
De setting vond ik persoonlijk erg fijn voor mijn eerste ervaring met de moederplant. Het voelde warm en intiem in de yurt met houtkachel. Omringd door de natuur, met wind, regen en modder. Magische combinatie!
Ik ben geraakt door alles wat in mij is aangeraakt.
En ik voel dankbaarheid, dat ik dit heb mogen ervaren in een fijne groep met de liefdevolle begeleiding van HP en Margit.
Wie de roep voelt kan ik van harte aanbevelen bij deze mensen de duik te nemen.

Annabel
Kerstspecial december 2023

Margit is een ervaren gids in zowel de binnen als buitenwerelden. Haar vrije “gypsy princess” natuur geeft me altijd toestemming om mezelf volledig te zijn zonder censuur. Ze is aanwezig, eerlijk, liefdevol en afgestemd. Samen met Marloes creëert ze een magische bedding waar wonderen mogen ontstaan. Woestijn met haar rust, stilte en pracht versterkt dit nog 1000x.
Het was een prachtige ervaring midden in een kleurrijk schilderij verrijkt door een levendige onderwaterwereld tijdens het snorkelen. Meest genoot ik van het “geleid worden” en loslaten tijdens de reis op de kamelen. Dat gaf me ruimte om volledig in mezelf te zakken en te ontspannen.
De vrouwelijke energie is sterk aanwezig in de woestijn. De kracht, stevigheid, diepte, oneindigheid en aanwezigheid van de rotsen geeft rust. Margit en Marloes vullen dat wat is aan met dans, yoga, meditatie en verhalen. Dit doen ze op een natuurlijke ongedwongen manier.

Klara
December 2023

Het is nu iets meer dan een maand geleden dat ik dit mooie weekend met HP, Margit, Gijsje en natuurlijk de rest van de groep (uiteindelijk doen we het allemaal samen) mocht beleven. Ik woon zelf in in een omgeving waar ayahuasca gewoon in de tuin groeit. Maar toch was deze lang reis naar Frankrijk meer dan de moeite waard. Juist even uit je normale omgeving zijn heeft veel bijgedragen. Letterlijk fysiek de reis maken en moeite nemen om mentaal (en toch ook zeker fysiek) een transformatie door te maken. En dan zo warm ontvangen te worden! Zo bijzonder en ergens zo gewoon, zodat je helemaal jezelf en thuis kunt voelen. Alles mocht er zijn en dat gevoel heb ik na die tijd bij me gehouden, het is er nog steeds. We mogen er allemaal zijn. Dank jullie wel en ik hoop zeker nog eens terug te komen!

Kirsten
November 2023

De ayahuasca retraite die ik heb mogen doen in Frankrijk bij HP en Margit was geweldig! Tot in de puntjes verzorgd, met recht een ‘5-sterren ayahuasca plek’ 🙂 Ik heb mij zo gezien en gedragen gevoeld, kon in alle veiligheid mijn diepste pijn, schaamte en angst aankijken. Mijzelf weer een stuk verder kunnen bevrijden en een ongemakkelijke waarheid durven tonen, mijn dank is heel groot voor de fantastische bedding van dit top team!!

Joëlle
November 2023

Wat kan het toch fijn zijn als je een aantal dagen samen met hele lieve mensen om je heen mag zijn. Met 2 hele mooie personen als Margit en HP erbij die een onuitputtelijke bron van liefde zijn. Die je een ⭐⭐⭐⭐⭐ moederplant ervaring bezorgen in fijne en veilige setting.
Dankjewel 🙏🏻 uit het diepst van mijn hart ❤

Xavier
November 2023

Mijn weekendretraite in Noord Frankrijk was in één woord: Fantastisch. Het huis de omgeving de mooie tuin met sauna, hottub, en trampoline maar vooral de mensen die daar het weekend waren het klopte allemaal.
De bedding voelde veilig, liefdevol, warm en ontspannen. Margit en HP hebben ons echt vertroeteld en ook verwend met lekker eten.
De reis met de moederplant was mooi, heftig en bijzonder. Bijzonder voor mij omdat ik een oude pijn tegen kwam waarvan ikzelf dacht deze verwerkt te hebben. De moederplant liet mij zien dat er nog een deel verankerd zat in het fysieke lichaam. Door de veilige bedding kon ik echt alles loslaten en met een licht gevoel weer naar huis!
Met hartelijke dank aan de moederplant, Margit, HP en mijn medereizigers, het was een fantastisch weekend!

José
November 2023

Wat een liefdevolle, stevige bedding en wat een diepte. Ik vibreer nog na…

Chantalle
Oktober 2023

Het was bevrijdend en ook heftig. Weer opnieuw terug naar die klote gebeurtenissen van toen was niet makkelijk. Maar mijn leeuwin is wakker geworden. Nooit meer!!! Ik ben nog wel moe van alles, maar ik voel me krachtiger dan in lange tijd.

Jorien
Juli 2023

The day after gaat mijn reis nog gewoon door. Mijn hele lijf tintelt en de inzichten blijven maar komen. Intens dankbaar voor alle heling. Dit was met recht een magisch avontuur te noemen. Dank dank dank!

Carina
juni 2023

Wat een geweldige ervaring was het met jullie en met de fijne groep. Ik kan nog niet alles helemaal plaatsen, maar ik voel wel dat er iets wezenlijk anders is. Ik denk dat ik nog een keer terugkom, maar eerst deze lessen maar eens ‘even’ integreren. 😉

Robert-Jan
Mei 2023

Het was meer dan ik had kunnen verwachten. Dank voor de veilige bedding en de zorgvuldige begeleiding.

Meike
April 2023

Dank dank dank. Ik ben nog steeds onder de indruk. Nooit gedacht dat er zoveel kracht zat in mijn schaduwkanten. Ik wist niet eens dat ik er zoveel had. Ik heb het gevoel dat ik een hele nieuwe kant van mezelf heb ontdekt. En ik hoef me niet meer te schamen! Dank  voor het space holden. Ahooo…

Daniel
Februari 2023

Top sessie, fantastische begeleiding. Ik voelde me totaal veilig en begrepen.

Berend
december 2022

Zeer fijne ervaring met privé sessie met Margit. Zeer liefdevol ontvangen en ze voelde me perfect aan. Ze bracht me al snel tot heel diepe ontspanning. Ik heb op diep zielsniveau veel losgelaten, er kwam veel naar boven, heeft nog lang nagewerkt, een proces dat nog steeds doorzet. Heb er veel inzichten door gekregen, In 1,5 uur is er een enorme verandering op gang gekomen.

Jara
Juni 2022

Wat een ervaring, wat een beleving en wat fijn om te mogen verbinden, zingen, spelen, huilen, weerstand en liefde te voelen. En dit alles blijft bewegen…En zo fijn om dit alles in de veilige liefdevolle krachtige bedding van Edith en jou te hebben mogen beleven.

Rian
Januari 2022

Wat een reis heb ik met jou gemaakt. Nooit gedacht dat ik nog zulke diepe stukken bij me droeg vanuit mijn moeder en grootmoeder. Wat bevrijdend om dat op te kunnen ruimen en los te laten. Nu is het eindelijk helemaal tijd voor mij en voor mijn innerlijke kleine meisje, mijn wijze vrouw en mijn vamp :-)). Zó dankbaar! Big hug! XX

Ivy
November 2021

De alwetende vrouw in mij komt heel graag regelmatig op bezoek bij de alwetende vrouw in jou. Jij laat haar en mij herinneren waar ik werkelijk vandaan kom, waar mijn wortels zijn en waar ze de grond in mogen. Alle delen, vormen en vrouwen in mij mogen er bij jou helemaal zijn. En dat vleugje magie (en humor) maakt het een stuk makkelijker en veel leuker voor mij. Ik voelde dit heel sterk toen ik net naar huis reed. Heel fijn dat je er bent.

Ryanne
Mei 2020

Wát een prachtige reis hebben we samen gemaakt. Wát een bedding en afstemming. Dank!

Mira
Mei 2020

Ik vond het spannend. De eerste ervaring met de medicijnen. Dan maar wel de meest zuivere. De eerste ervaring was heel subtiel, bijzonder en zag alles heel duidelijk. De mooie kleuren die de wereld rijk is zag ik nog duidelijker. Het was een leuk schoolreisje. Door de goede en professionele begeleiding en de zuiverheid van de plantenmedicijnen, durf ik de volgende keer wel wat dieper te gaan. In ieder geval mijn controle proberen los te laten.

Ed
Maart 2020

Sinds zaterdag weet  ik wat een prachtig team jullie zijn, een bedding van welkom en veiligheid en met een heerlijk vermogen tot uitdagen!

Jeroen-Martijn
Maart 2020

Goedemorgen Margit & Edith,

Ik heb vannacht nog heerlijk doorgereisd. Mooi en intens. Dank jullie wel voor de prachtige ceremonie. Mooi hoe jullie eerst aandacht hadden voor het landen en het opbouwen van het groepsveld. Hiermee creëerden jullie echt een bedding.

Na wat weerstand en pogingen om mijzelf overeind te houden, kon ik me overgeven aan een heel kwetsbaar stuk…, juist omdat ik een veilige bedding ervaarde.

Het was fijn om jullie steun te voelen bij het doorvoelen van het diepe verdriet. Fijn dat ik jullie als anker mocht gebruiken; ik wilde wel wat anders dan verharden en de neiging om te bevriezen, maar soms wist mijn lijf niet hoe dit anders te doen. Fijn om jullie support hierbij gevoeld te hebben… En dat ik uiteindelijk meerdere keren uit de bevriezing kon bewegen, kon verzachten en ademen… Kiezen voor een JA voor het leven.

Dank jullie wel lieverds, voor de super mooie ceremonie!

❤🙏🙏❤

Manon
Februari 2020

Prachtige liefdevolle powervrouwen, dank voor de magie en de zachte deepdive 💫🙏❤️

Blanca
Februari 2020

Puur, eerlijk, humor, direct, veilig, creatief, speels, dansen, direct tot de kern, luchtigheid in zwaarte, nieuwsgierig, doen wat past, oprecht, zachte kracht en een tikkeltje gek…..Dit zijn woorden die gelijk in me opkomen als ik aan Margit en mijn sessies met haar denk. Met haar ben ik mijn diepte ingesprongen, op zoek naar wie ik ben en naar mijn waarheid, en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad!

Nicky
December 2019

Margit is betrokken, levendig, kan goed afstemmen en laat je jouw eigen vrouwenkracht voelen.

Nicole
Oktober 2019

In mijn verlangen om mijn vrouw zijn op een dieper niveau te ervaren en neer te zetten heeft Margit mij op een hele bijzondere wijze ondersteund. Ze verstaat de kunst om je met een zekere nuchterheid en humor mee te nemen en uit te nodigen. Soms met woorden maar voor mij was veel meer nog haar hele “zijn” daar leidend in. Daarin heb ik vooral veiligheid en zachtheid ervaren. Ze heeft voor mij op een waardevolle manier bijgedragen aan het proces waarin ik ben thuisgekomen in mijn vrouwelijke basis en sexualiteit. Mijn dankbaarheid over onze ontmoeting is groot!

Corina
September 2018