Godinnelijke Wegenwacht

‘Joehoe! Meisjes! Godinnelijke schepsels! Komen jullie uit de jacuzzi? We gaan het programma afsluiten.’

Nadat de boel is opgeruimd rijden we naar huis. Onderweg evalueren we het weekend. We hebben het net over de leegte die we soms voelen als we een mooie training hebben gegeven als we een helm in de berm zien liggen. We remmen af. In de sloot zien we een jongen met een scooter. Hij is van de weg af gegleden.

Ik zet de auto aan de kant en glijd kordaat de sloot in. Dit klusje gaan we eens even klaren. Met veel gesteun en gekreun (de zusjes Williams zijn er niks bij) sleuren we met zijn drieën de scooter langs de modderige berm weer omhoog de weg op, ik met opgestroopte broek en zij op blote voeten.

Boven overzien we de schade. De jongen staat te trillen. Hij ziet er jong en lief uit. Hij had zijn scooter pas 2 weken. Moederlijk ontfermen we ons over hem tot zijn grote broer komt.

Op weg terug geven Marloes en ik elkaar een high five. Modder, regen en smeer all over the place. Dit is helemaal ons ding. Wat een perfect einde van een Godinnenweekend. 🙃

***

Verlang je ernaar om de braafheid van je af te schudden en de oervrouw in je te wekken? Je bent meer dan welkom voor een individuele ontmoeting of een van onze retreats.