Liefdesweekend

De liefde roept
Zin in Liefde met een hoofdletter L? Kom met ons de liefde vieren in een wonderschoon Liefdesweekend. We dompelen ons onder in heerlijke, zachte en zinderende liefde op een fijne plek in de natuur met een groep gelijkgestemde zielen. Ingrediënten: een zweethut en ceremonie gewijd aan de liefde en nog heel veel meer verrukkelijks. 🙂

Liefdeshut
Op vrijdag starten we met een zweethut, een eeuwenoud, reinigend ritueel dat door de indianen werd gebruikt om in verbinding te komen met de aarde. Wij wijden deze hut aan de liefde: elke ronde staat een apect van de liefde centraal. Zo dringen we almaar dieper door in haar mysterie.
Als je aankomt ligt de basis voor de hut al klaar. Na een openingsmeditatie en deelronde volgt de stenenceremonie, die we opdragen aan de liefde. Vervolgens ontsteken we op rituele wijze het vuur. Als de stenen gloeiend heet zijn, trekken we ons in de avond terug in de warme schoot van de aarde. Tussen de rondes door koelen we in de buitenlucht, liggend op het gras onder een sterrenhemel. Een indrukwekkende en magische ervaring!

Ceremonie voor de Liefde
De volgende ochtend starten we met dans om ons lijf te wekken en de energie te laten stromen. Daarna dompelen we ons onder in een ceremonie met cacao en Magic Truffels. Deze twee planten werken op een prachtige manier samen; beide zijn liefdevol en uitnodigend, en samen zorgen ze voor een extra lange, diepe en magische reis. Margit en Marloes hoeden het veld als priesteressen van de Liefde. Heling, herinnering, zachtheid, tranen en blijdschap kunnen zomaar voorbij komen wannneer we met elkaar de liefde eren en vieren.

Puur en oer
We verblijven op een bijzondere plek tussen Nijmegen en Eindhoven. Deze kleine groene oase wordt met liefde beheerd door de eigenaren en dat voel je. Je kunt heerlijk ronddwalen, genieten van alle kleine details, door het labyrinth lopen of mijmeren bij de vijver. We maken gebruik van een eenvoudige en sfeervolle ceremonieruimte. Bij warm weer is de ruimte open en kijken we uit over de zweethut en de tuin. Als het buiten kouder is is de ruimte eenvoudig te sluiten en te verwarmen met een houtkachel. We starten de Ceremonie voor de Liefde binnen, in de beschutting van deze ruimte. Als de natuur je roept, ben je welkom om buiten verder te reizen; een prachtige manier om de liefde te ontmoeten die ten grondslag ligt aan alles wat leeft.

Voor wie?
Je voelt de roep van de liefde. Je hebt enige ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je kunt jezelf dragen, ook als er emoties worden aangeraakt. Je bent in staat om mee te doen met een zweethut-ritueel en je staat open voor de magie van rituelen en plantmedicijnen.

Contra-indicaties zijn o.a. hartproblemen en hoge bloeddruk.

Twijfel je of dit weekend geschikt is voor jou? Of is dit weekend niet wat je zoekt, maar wil je je wel graag dieper verbinden met je natuur? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee.

Enkel Ceremonie voor de Liefde
Wil je je verbinden met de liefde, maar wil/kun je niet deelnemen aan dit weekend met zweethut? Een aantal keer per jaar organiseren wij een eendaagse Ceremonie van de Liefde. Zie de agenda voor data.

Liefdespriesteressen
Het weekend wordt begeleid door Margit van Harten en Marloes Verboom. Samen begeleidden zij al verschillende ceremonies, weekends en retraites.

Marloes is stromend mens, priesteres en nieuwsgierig wat het leven haar brengt als ze haar impulsen volgt. Ze begeleidt diverse retraites en ceremonies in o.a. Spanje, Nederland, Engeland en de Sinaï-woestijn. Ze werkt het liefst in en met de natuur en de elementen. Ze heeft een achtergrond in onder meer healing, (natuur)coaching, reisbegeleiding, intuïtieve massage en het begeleiden van (vuur)rituelen, zweethutten en plantmedicijn ceremonies. ‘Ik stroom waar liefde, avontuur en magie samenkomen in onze reizen & ceremonies!’

Margit is tantrisch coach en priesteres. Jaren geleden kwam ze voor het eerst in contact met plantmedicijnen. De planten gaven haar een flinke schop onder haar kont en lieten precies zien welke diepe delen nog om heling vroegen. Inmiddels, talloze reizen met paddenstoelen en Ayahuasca rijker, helpen de planten haar in haar magische werk, waarbij zij zichzelf inzet als een kanaal voor bewustzijn en oud weten. ‘Mijn droom is dat we met elkaar deze planeet tot een lichtere plek maken. Heel graag draag ik daar met dit met werk een steentje aan bij.’

Praktisch

Data en tijd
Vrijdag 7 t/m zaterdag 8 juni 2024 (gemengd)
Vrijdag 5 t/m zaterdag 6 juli 2024 (gemengd)
Vrijdag 29 t/m zaterdag 30 november 2024 (voor vrouwen)

Inloop is op vrijdag vanaf 15.00 uur. Start om 16.00 uur. Je hebt dus alle tijd om rustig aan te komen, de plek te verkennen en eventueel je tent op te zetten. We ronden op zaterdag rond 20.00 uur af.

Bijdrage
Jouw bijdrage is € 330,-. Dit is inclusief Zweethut voor de Liefde, Ceremonie voor de Liefde, overnachting in de ceremonieruimte of in je tent/camper, godinnelijke begeleiding, ontbijt, soep & brood op vrijdagavond, potluck eten op zaterdagavond en heeeel veel Liefde.

Aantal deelnemers
Maximaal 12 liefdesreizigers

Locatie
Een sfeervolle plek in het groen tussen Nijmegen en Eindhoven, met ontdektuin, labyrinth en vuurplek.

Facebook
Op de pagina van Bewust op Weg kun je alvast potentiële (mede)reizigers ontmoeten. En je enthousiasme over ons event delen!

Meer info?
Meer weten? Direct aanmelden?
Bel, app of mail 06-48511796 * info@bewustopweg.nl

Wat anderen zeggen …