Priesteres in Avalon

De priesteres ontwaakt
Subtiele waarneming, oud weten, schouwen in andere dimensies… Je voelt de fascinatie. En de herkenning. De priesteres in jou ontwaakt. Ze nodigt je uit om je te openen voor dat wat niet tastbaar is maar wel voelbaar. Om een krachtig kanaal te zijn voor diepe transmissies. En om alchemie te bedrijven met heilige seksuele energie. Zo overstijg je de begrenzingen van deze werkelijkheid en maak je ruimte voor andere bewustzijnsniveaus.

Ga mee op reis en verwelkom de wijsheid van de priesteres in jou.

Mythisch Avalon
Deze reis voert je naar Glastonbury, plek met een rijke spirituele geschiedenis: lange tijd was dit de thuisbasis van druïden, priesteressen, heksen en (Keltisch) christenen. Ook speelde zich hier de legende van King Arthur en de heilige graal af. Én het is de plek waar Avalon is gesitueerd, het mythische eiland dat in nevelen verdween.

De krachtige energie is overal voelbaar; leylijnen en eeuwenoude bronnen vormen doorgangen naar andere lagen van waarneming en bewustzijn. Tijd en ruimte krijgen een andere beleving. In dit magische oord is de lijn tussen deze en andere werelden dun.

Perfect decor dus voor een zinderende diepe duik in het mysterie van de priesteres…

Bewustzijnsverruimende rituelen
We werken met verschillende bewustzijnsverruimende oefeningen en rituelen op krachtplekken in de natuur. Deze helpen je om je 3e oog te openen voor diepe waarneming. Via meditatieve dans, vloeiende yoga en tantrische meditaties nodig je je lichaam uit om een open en ontvankelijk kanaal te worden voor levensenergie en sensuele flow. Geleide visualisaties, trancereizen en energetische werkvormen brengen je in contact met andere dimensies en met de oneindige bron van wijsheid waartoe jij toegang hebt.

Heilige seksualiteit
Eén van de middelen die de priesteres inzet om in verbinding te treden met het grote veld is het werken met seksuele energie. We bezoeken verschillende plekken die je sterk in contact brengen met je lijf, je bekken en jouw levensenergie. Je onderzoekt het samenspel tussen vrouwelijke en mannelijke energie in jouzelf en wat er ontstaat als deze twee samenvloeien; hoe deze energie jou kan optillen in een spirituele ervaring die het persoonlijke overstijgt.

Krachtige seksuele energie containen én inzetten voor dat wat jij hier te doen hebt op aarde, dat is de alchemie van de priesteres.

Voor wie is deze reis bestemd?
Je hebt al flink wat innerlijk werk verricht. Je kunt jezelf dragen, ook als er diepe emoties worden aangeraakt. Je kunt jezelf kwetsbaar inbrengen in een groep. Je hebt ervaring met vrouwenwerk. Je voelt je thuis in je lijf en in je seksualiteit. En je staat open voor mystiek en magie.
Daarnaast heb je een redelijk goede wandelconditie.

Twijfel je of deze Priesteressenreis en jij bij elkaar passen? Neem contact met ons op. We kijken heel graag met je mee.

Is deze reis niet wat je zoekt of voel je je er (nog) niet klaar voor? En wil je je wel graag dieper verbinden met je vrouwelijkheid? Je bent van harte welkom bij Magie van de sensuele vrouw, Godinnenreis Kreta of Innerlijke tempel – Woestijnreis. Ook start in oktober 2020 Wonder Woman – Magisch Jaarpad.
Daarnaast kun je bij Margit terecht voor een individuele sessie of één van de volgende workshops: Your body, Your temple, Mysterie van vrouwzijn en dagritueel Magische Reis. Bij Marloes kun je herbronnen in Andalusië.

Hoedsters van de reis
De week wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begeleiden zij verschillende vrouwenreizen, waaronder Magie van de Sensuele Vrouw, Godinnenreis Kreta en Innerlijke tempel – Woestijnreis. Dit keer voert de roep van de priesteres hen naar Glastonbury,  geboorteplek van verschillende spirituele tradities én plek van het mythische Avalon.

Marloes begeleidt diverse retraites in o.a. Andalusië en werkt het liefst in en met de natuur. Magie, natuur, avontuur en vrijheid zijn haar sleutelwoorden. Ze heeft een achtergrond in onder meer het begeleiden van retraites, (natuur)coaching, intuïtieve massage, healing en het begeleiden van (vuur)rituelen en ceremonies. ‘Ik vind het prachtig als ik een vrouw meeneem de wilde natuur in zodat ze de elementen in haar hele lijf kan voelen waardoor ze dieper in haar bekken en baarmoeder verbonden is met haar wilde, ongetemde bron van wijsheid’

Margit is tantrisch vrouwencoach, lichaamsgericht therapeut en trainer. Ze heeft een achtergrond in o.a. polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. Ze laat zich inspireren door het werk met plantmedicijnen; deze brengen haar oude wijsheid in herinnering. ‘Het is mijn missie, mijn passie én mijn hobby om vrouwen te inspireren de meest goddelijke en vrijgevochten versie van zichzelf te worden; eentje die intens liefheeft, die leeft tot in de puntjes van haar tenen en die zich verbonden voelt met de oervrouw in zichzelf.’

Praktische gegevens

Datum en tijd:
De reis van oktober 2021 hebben we helaas moeten annuleren ivm Covid. Zodra er een nieuwe datum bekend is voor 2022 wordt deze hier bekend gemaakt.

Start programma: dinsdag rond 15.00 uur
Afronding programma: zondag rond 11.00 uur

Kosten:
Jouw investering in de Priesteres in Avalon-reis is € 1.095,-. Dit is inclusief verblijf op basis van een 2- of 3-persoonskamer, alle maaltijden, materialen en vervoer ter plaatse. Het is exclusief de kosten van je vliegticket, vervoer van en naar de luchthaven, entreegelden, eigen uitgaven en reis- en annuleringsverzekering, en één keer een diner buiten de deur.

Je betaalt in 2 delen: € 200,- bij aanmelding en het resterende bedrag een maand voordat we op reis gaan.

Reis:
Vluchtgegevens worden hier tzt belend gemaakt.

* N.B.: Er zijn mogelijkheden om per trein of bus naar London en door naar Glastonbury te reizen.

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12 vrouwen.

Locatie:
We verblijven in sfeervolle, landelijk gelegen cottages, vlakbij de Tor en op loopafstand van een aantal belangrijke plekken. De cottages beschikken over een eigen rustige tuin met zitjes en een plek waar we de dag kunnen openen met yoga, dans, etc.
Vanaf de luchthaven is het nog ongeveer 45 minuten rijden naar de locatie.

Facebook-event
Meld je aan bij het event op Facebook als je het leuk vindt om in verbinding te zijn met ons en met potentiële medereizigsters.

Aanmelden
Verlang jij ernaar om de priesteres in jezelf te ontmoeten? Mooie vrouw, je bent meer dan welkom! Meld je hier aan.

Sessies bekijken