Ontmoeting

Verlang je naar een diepe ontmoeting met jezelf? Wil je de weg vrij maken om je volle potentieel te leven? Is het tijd om oude imprints in beweging te brengen zodat je het pad van je ziel kunt volgen?

Op onderzoek
In een Ontmoeting neem je een diepe duik in jouw binnenwereld. Samen onderzoeken we wat gezien, gevoeld, geopend, herinnerd, geheeld en in stroming gebracht wil worden.

De vorm is vrij en wordt bepaald door wat bij jou aansluit en wat in het moment ontstaat. Enigszins onorthodox, dat wel. Maar een brave en gewone aanpak brengt je meer van hetzelfde. En dat ken je nou onderhand wel. 😉 Bijvoorbeeld:

Van trancereis tot naakte plons
– Een gesprek waarin je een heldere spiegel wordt aangeboden
– Een trancereis naar andere tijden/levens/dimensies om daar vrij te maken wat gestagneerd is geraakt
– Een begeleide meditatie of visualisatie waarin je een helende ontmoeting hebt met bijvoorbeeld: je innerlijke kind, wijze, heks, sjamaan, sloerie, wildeman of ziener. Met je onschuld, kracht, zachtheid, rauwheid, liefde, lust, pijn, tranen, schaterlach, vuur of heiligheid. Met je hart, ziel, kompas, oude wijsheid, Pachamama, het Grote Mysterie. En alles wat maar ontmoet wil worden…
– Een sjamanistisch ritueel om de overgang naar een nieuwe levensfase te bekrachtigen
– Lichaamswerk (ademen, bewegen, aanraken, springen, schudden, dansen, herrie maken, boompje klimmen, naakt in de rivier springen) om je levensenergie vrijuit te laten stromen
– Tantrische oefeningen om jouw sensuele stroom te bevrijden. Is het tijd om oude seksuele blokkades en trauma los te laten? Dan kun je ook kiezen voor het Helende Yoni/Lingam drieluik.

Jij voelt, ik volg
Ik ben er om jou te ondersteunen bij je verlangen. Met al mijn (on)wijsheid, levenservaring, passie, diepte, intensiteit, liefde, helderheid en humor stel ik mijzelf ter beschikking van jou en jouw proces.

Een Ontmoeting kan eenmalig plaatsvinden of vaker. Jij voelt wat kloppend is voor jou. Ik volg.

PS Wil je meteen een flinke stap zetten op jouw innerlijke ontdekkingspad? Ga een keer mee op een magische en diepgaande vrouwenreis of neem deel aan een workshop of ceremonie! Kijk hier naar het aanbod.
Wil je met je billen bloot, op weg naar totale heelheid en vrijheid? Je bent welkom bij een Inwijding.

Praktisch

Kosten
1,5 uur: € 100
2 uur: € 140

Je kunt het bedrag contant voldoen, of na afloop via bankoverschrijving of een tikkie. Als je wilt, ontvang je een factuur.

Werkdagen
Woensdag t/m vrijdag, overdag en ‘s avonds. Plan je afspraak bijtijds in, zeker wanneer continuïteit in de afspraken jouw proces dient.

Locatie
Regio Oss (Noord-Brabant)

Ontmoetingen kunnen ook online plaatsvinden via Skype of Zoom.

Meer info
Meer weten? Direct boeken?
Bel, app of mail: 06-48511796 • info@bewustopweg.nl

tip

Deep Dive

Wil je een patroon grondig aanpakken en diepgaand veranderen? Boek dan een Deep Dive Ontmoeting: een pakket van 3 Ontmoetingen tegen gereduceerd tarief.

Deep Dive 90 min: € 280 (i.p.v. € 300)
Deep Dive 120 min: € 390 (i.p.v. € 420)

De Deep Dive Ontmoeting boek en betaal je vooraf. In verband met een gevulde agenda is het raadzaam om de 3 sessies al direct in te plannen.

Wat anderen zeggen…

Jara

“Zeer fijne ervaring met privé sessie met Margit. Zeer liefdevol ontvangen en ze voelde me perfect aan. Ze bracht me al snel tot heel diepe ontspanning. Ik heb op diep zielsniveau veel losgelaten, er kwam veel naar boven, heeft nog lang nagewerkt, een proces dat nog steeds doorzet. Heb er veel inzichten door gekregen, In 1,5 uur is er een enorme verandering op gang gekomen.”

Corina

“In mijn verlangen om mijn vrouw zijn op een dieper niveau te ervaren en neer te zetten heeft Margit mij op een hele bijzondere wijze ondersteund. Ze verstaat de kunst om je met een zekere nuchterheid en humor mee te nemen en uit te nodigen. Soms met woorden maar voor mij was veel meer nog haar hele “zijn” daar leidend in. Daarin heb ik vooral veiligheid en zachtheid ervaren. Ze heeft voor mij op een waardevolle manier bijgedragen aan het proces waarin ik ben thuisgekomen in mijn vrouwelijke basis en sexualiteit. Mijn dankbaarheid over onze ontmoeting is groot!”

Andere sessies bekijken