Inwijding

Verlang je naar heelheid? Voel je de behoefte om helemaal ontvangen te worden: met huid en haar, ziel en zaligheid, donker en licht? Wil je liefde en heling brengen in dat wat is weggedrukt?

Welkom in de tempel
Je wordt ontvangen in de energie van een tempel. In deze tempel ben je welkom met alles: je verlangens, pijn, wildheid, rauwheid, fantasieën, kwetsbaarheid, mannelijkheid, vrouwelijkheid, seksualiteit, schaamte, lust, liefde, schaduwkanten…

Jij komt met jouw intentie. Ik ontvang je als priesteres, stem me af op zuiverheid en bied een stevige, veilige én heilige bedding voor wat zich wil ontvouwen. Binnen vooraf afgestemde heldere grenzen creëren we een oneindig ruim speelveld waarin ik het beste van mijzelf met je deel.

Pad van je ziel
We starten met een gesprek waarin we samen onderzoeken wat jouw verlangen is, wat geheeld, bevrijd of geleefd wil worden en wat daarvoor een passende vorm is. Ook bespreken we jouw en mijn grenzen, zodat volledig helder is wat de mogelijkheden zijn. Daarbinnen kun je je vrij bewegen, zonder je in te houden of aan te passen.

Ik nodig je uit om je te openen, tevoorschijn te komen en jezelf helemaal in te brengen. De sfeer en de energie van de sessie worden bepaald door jouw verlangen en het pad van jouw ziel. Ingrediënten kunnen zijn: meditatie, (wederzijdse) aanraking, massage, conscious role play, knuffelen, dansen, vechten, schaduwwerk, spelen met elementen uit BDSM, etc. Een paar voorbeelden:

Liefdevol bad of rauw rollenspel
– Je wordt ontvangen in een bad van liefdevolle, afgestemde aanraking; een nieuwe imprint die je opneemt tot in het diepst van je cellen.
– Je leeft je weggedrukte dark masculine of dark feminine uit, zodat je kunt stoppen met pleasen of je inhouden en je je krachtig en vrij voelt.
– Je bevrijdt je innerlijke slet (v/m). Daarmee reken je af met jouw persoonlijke en de collectieve vooroordelen over seksuele vrijheid. En dan kan het gaan stromen…
– We spelen jouw diepste fantasie na; wat naar het licht gebracht wordt trekt minder aan je touwtjes.
– We creëren een setting waarin je oud (seksueel) trauma kunt naspelen/herbeleven, maar dit keer met je volwassen bewustzijn, licht en kracht. Zo kan er diepe heling plaatsvinden.

Het grote veld
De wereld heeft bewuste, krachtige, liefdevolle mannen en vrouwen nodig. Dus je doet dit werk niet alleen voor jezelf, je doet het voor het grotere geheel: je broeders en zusters, je voorvaders en -moeders, degenen die na je komen en het grote veld.

Niet voor iedereen
Zoals je kunt lezen is een Inwijding niet voor iedereen geschikt. Voorwaarden om het voor ons allebei tot een vervullende sessie te maken: je hebt al het een en ander gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en lichaamswerk, je wilt groeien en jezelf ontwikkelen, je bent bereid om naar jezelf te kijken en je kunt jezelf dragen.

Als we elkaar nog niet kennen, dan maken we vooraf kennis via de telefoon, zodat we samen kunnen ontdekken of er een klik is en of jouw vraag aansluit bij wat ik je te bieden heb.

Plantmedicijnen
Wil je de sessie een magische en verdiepende touch geven? Tijdens de Inwijding kunnen we werken met de lichte plantmedicijnen rapé, Blue Lotus, ceremoniële cacao of Chocobliss Light.

En na afloop…
… werkt de Inwijding waarschijnlijk nog een behoorlijke tijd door. Niet gek, want we gaan diep. Dus het schudt je binnenwereld aardig op en het kan wat integratietijd vragen. Maar inzichten, een diepe nieuwe imprint en stromende energie zijn gegarandeerd!

PS Is een Inwijding nog te intens, maar wil je wel de diepte in? Je bent welkom voor een Ontmoeting.

Praktisch

Kosten
3 uur: € 250

Je kunt het bedrag contant voldoen, of na afloop via bankoverschrijving of een tikkie. Als je wilt, ontvang je per mail een factuur.

Werkdagen
Woensdag t/m vrijdag, overdag en ‘s avonds. Soms ook in het weekend.

Locatie
Regio Oss (Noord-Brabant)

Meer info
Meer weten? Direct boeken?
Bel, app of mail: 06-48511796 • info@bewustopweg.nl

Andere sessies bekijken