Inwijding

Verlang je naar heelheid? Voel je de behoefte om helemaal ontvangen te worden: met huid en haar, ziel en zaligheid, donker en licht? Wil je liefde en heling brengen in dat wat is weggedrukt?

Welkom in de tempel
Je wordt ontvangen in de energie van een tempel. In deze tempel ben je welkom met alles: je verlangens, pijn, wildheid, rauwheid, fantasieën, kwetsbaarheid, seksualiteit, schaamte, lust, liefde, schaduwkanten…

Jij komt met jouw intentie. Ik ontvang je als priesteres, stem me af op zuiverheid en bied een stevige, veilige én heilige bedding voor wat zich wil ontvouwen. Binnen vooraf afgestemde heldere grenzen creëren we een oneindig ruim speelveld waarin ik het beste van mijzelf met je deel.

Pad van je ziel
We starten met een gesprek waarin we samen onderzoeken wat jouw verlangen is, wat geheeld, bevrijd of geleefd wil worden en wat daarvoor een passende vorm is. Ook bespreken we jouw en mijn grenzen, zodat volledig helder is wat de mogelijkheden zijn. Daarbinnen kun je je vrij bewegen, zonder je in te houden of aan te passen.

Ik nodig je uit om je te openen, tevoorschijn te komen en jezelf helemaal in te brengen. De sfeer en de energie van de sessie worden bepaald door jouw verlangen en het pad van jouw ziel. Ingrediënten kunnen zijn: meditatie, (wederzijdse) aanraking, conscious role play, dansen, vechten, schaduwwerk, spelen met elementen uit BDSM, etc.

Het grote veld
De wereld heeft bewuste, krachtige, liefdevolle mannen en vrouwen nodig. Dus je doet dit werk niet alleen voor jezelf, je doet het voor het grotere geheel: je broeders en zusters, je voorvaders en -moeders, degenen die na je komen en het grote veld.

Niet voor iedereen
Zoals je kunt lezen is een Inwijding niet voor iedereen. Voorwaarden om het voor ons allebei tot een vervullende sessie te maken: je hebt al een en ander gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en lichaamswerk, je wilt groeien en jezelf ontwikkelen, je bent bereid om naar jezelf te kijken en je kunt jezelf dragen. En je wilt diep gaan.

Als we elkaar nog niet kennen, dan maken we vooraf kennis via de telefoon, zodat we samen kunnen ontdekken of er een klik is en of jouw vraag aansluit bij wat ik je te bieden heb.

Plantmedicijnen
Wil je de sessie een magische en verdiepende touch geven? Tijdens de Inwijding kunnen we werken met de lichte plantmedicijnen rapé, Blue Lotus of ceremoniële cacao.

En na afloop…
… werkt de Inwijding waarschijnlijk nog een behoorlijke tijd door. Niet gek, want we gaan diep. Dus het schudt je binnenwereld aardig op en het kan integratietijd vragen. Maar een diepe nieuwe imprint en stromende energie zijn gegarandeerd!

Praktisch

Kosten
3 uur: € 400

Werkdagen
Woensdag t/m vrijdag, overdag en ‘s avonds. Soms ook in het weekend.

Locatie
Regio Oss (Noord-Brabant)

Meer info
Meer weten? Direct boeken?
Bel, app of mail: 06-48511796 • info@bewustopweg.nl

Wat anderen zeggen …