Wil je:

  • je relatie verdiepen
  • op een dieper en meer wezenlijk niveau communiceren
  • nieuwe wegen ontdekken om intimiteit te beleven

Wil je:

  • je relatie verdiepen
  • op een dieper en meer wezenlijk niveau communiceren
  • nieuwe wegen ontdekken om intimiteit te beleven

Inhoud

In een partnersessie gaan jullie aan de hand van praktische oefeningen aan de slag met thema’s als: je openstellen voor de ander, de ander zien en jezelf laten zien, werkelijk luisteren, je overgeven, fysiek contact maken en afstemmen, seksuele energie laten stromen, mannelijkheid en vrouwelijkheid in balans brengen in de relatie, jullie orgastisch potentieel vergroten.

We gebruiken hiervoor tal van tantrische oefeningen en meditaties. Vooraf stemmen we samen af welke werkvormen het beste aansluiten bij jullie wensen.

De sessie is op maat (zie ook Motivatie) en beantwoordt dus precies jullie ontwikkelverlangen.

Het kan zijn dat één sessie voldoende is om samen een flinke nieuwe stap te zetten. Maar het is ook mogelijk dat je een paar keer achter elkaar afspreekt, om een thema verder uit te diepen.

Motivatie

Het is een voorwaarde dat beide partners gemotiveerd zijn om met de relatie aan de slag te gaan. Ook is het belangrijk dat jullie allebei de tekst op deze site hebben gelezen, en dat je eventuele twijfels/vragen vooraf per mail of telefoon stelt. Dat geeft vertrouwen voor de eerste ontmoeting.

Daarnaast ontvang ik graag van beide partners een mail (dus niet één mail namens beiden van één persoon), waarin jullie de volgende vragen beantwoorden:

– Wat hoop je in deze sessie te leren/ontwikkelen/ontdekken?
– Waar zie je tegenop?
– Hoe kijk jij aan tegen jullie relatie?
– Hoe beleef jij jullie intieme/seksuele leven?
– Zijn er dingen die je in de sessie absoluut niet wilt (bv. naakt zijn)?
– Zijn er dingen die je juist wel graag wilt?

Veilige bedding

  • Bij de meeste oefeningen kun je je kleren aanhouden. Zorg dat je makkelijk zittende kleding aanhebt. Bij aanraak- en massageoefeningen is het prettig als je (deels) ontkleed bent.
  • Zorg dat jullie beiden vooraf fris gedoucht zijn. Dat is fijn wanneer je een oefening doet waarbij je elkaar aanraakt.
  • De sessie gaan over intimiteit, nabijheid en soms seksualiteit. Tijdens de sessie worden er echter geen seksuele handelingen verricht. Wel kunnen hierover tips gegeven worden, als dit iets is waarbij jullie advies of inspiratie kunnen gebruiken.

Praktisch

Kosten
2 uur: € 160
3 uur: € 240
4 uur: € 320

We starten met een kennismaking, waarin we jullie verwachting, wensen, onzekerheden en eventuele kleine lettertjes bespreken. Samen stemmen we af hoe de sessie er in grote lijnen uit gaat zien. Na afloop evalueren we kort en bespreken we hoe jullie het geoefende thuis vorm kunnen geven.

Je kunt het bedrag contant voldoen, of na afloop via bankoverschrijving. Je ontvangt dan per mail een factuur.

Werkdagen
Woensdag t/m vrijdag, overdag en ‘s avonds. Margit is een deel van het jaar in het buitenland. Plan je afspraak bijtijds in, zeker wanneer continuïteit in de afspraken jullie proces dient.

Locatie
Markt 22
6691 BK Gendt (tussen Arnhem en Nijmegen)

Margit verblijft regelmatig in Zuid-Spanje. In overleg kunnen sessies ook daar plaatsvinden.

Meer info

Meer weten? Direct boeken?
Bel, app of mail: 06-48511796 • info@bewustopweg.nl

tip

Deep Dive

Wil je met je geliefde de diepte in en de verbinding en intimiteit diepgaand verstevigen? Boek dan een Deep Dive Partnersessie: een pakket van 3 partnersessies met fikse korting.

Deep Dive 2 uur: € 460 (i.p.v. € 480)
Deep Dive 3 uur: € 690 (i.p.v. € 720)
Deep Dive 4 uur: € 920 (i.p.v. € 960)

De Deep Dive Partnersessie boek en betaal je vooraf. In verband met een gevulde agenda is het raadzaam om de 3 sessies al direct in te plannen.

Wat anderen zeggen…

John

41 jaar

“Ik ben twee keer samen met mijn partner bij Margit geweest. De eerste keer omdat we vastliepen in de communicatie. Een half jaar later zijn we er nog een keer geweest. Toen hebben we oefeningen gedaan om de intimiteit weer nieuw leven in te blazen. Het heeft ons geholpen om ons bewuster te worden van hoe we met elkaar praten en hoe we echt naar elkaar kunnen luisteren. En de oefeningen die we daar geleerd hebben gebruiken we nog steeds als we een avondje samen zijn zonder de kids. Echt top.”

Andere sessies bekijken