Partnersessie

Verbinding en balans
In een partnersessie gaan jullie aan de hand van praktische oefeningen aan de slag met thema’s als: je openstellen voor de ander, de ander zien en jezelf laten zien, werkelijk luisteren, je overgeven, fysiek contact maken, seksuele energie laten stromen, mannelijkheid en vrouwelijkheid in balans brengen in de relatie, jullie orgastisch potentieel vergroten.

Sessie op maat
We gebruiken hiervoor tal van tantrische oefeningen en meditaties. Vooraf stemmen we samen af welke werkvormen het beste aansluiten bij jullie wensen. De sessie is op maat en beantwoordt dus precies aan jullie ontwikkelverlangen. Het kan zijn dat één sessie voldoende is om samen een flinke nieuwe stap te zetten. Maar het is ook mogelijk dat je een paar keer achter elkaar afspreekt om een thema verder uit te diepen.

Motivatie
Het is een voorwaarde dat beide partners gemotiveerd zijn om met de relatie aan de slag te gaan. Ook is het belangrijk dat jullie allebei de tekst op deze site hebben gelezen, en dat je eventuele twijfels/vragen vooraf per mail of telefoon stelt. Dat geeft vertrouwen voor de eerste ontmoeting.

Vragen vooraf
Daarnaast ontvang ik graag van beide partners een mail, waarin jullie de volgende vragen beantwoorden:

– Wat hoop je in deze sessie te leren/ontwikkelen/ontdekken?
– Waar zie je tegenop?
– Hoe kijk jij aan tegen jullie relatie?
– Hoe beleef jij jullie intieme/seksuele leven?
– Zijn er dingen die je in de sessie absoluut niet wilt?
– Zijn er dingen die je juist wel graag wilt?

Veilige bedding
– Tenzij vooraf anders besproken kun je bij de oefeningen je kleren aanhouden. Zorg dat je makkelijk zittende kleding aanhebt. Bij aanraak- en massageoefeningen is het prettig als je (deels) ontkleed bent.
– Zorg dat jullie beiden vooraf fris gedoucht zijn. Dat is fijn wanneer je een oefening doet waarbij je elkaar aanraakt.
– De sessie gaan over intimiteit, nabijheid en soms seksualiteit. Tijdens de sessie worden er echter geen seksuele handelingen verricht (tenzij dit een specifiek onderwerp is waar jullie hulp bij kunnen gebruiken). Wel kunnen hierover tips gegeven worden, als jullie advies of inspiratie nodig hebben.

Duo-ceremonies: verdiepend en helend
Behoefte aan een verdiepingsslag? Dompel je samen onder in een ceremonie met truffels of het Liefdesmedicijn. In deze magische liefdesbubbel kun je:
-Samen een verbindend avontuur beleven;
-Patronen in communicatie en seksualiteit opfrissen;
-Gestagneerde energie laten stromen;
-Oefenen in radicale eerlijkheid;
-Ruim baan maken voor Magie en héél veel Liefde. 🙂
Lees hier meer. Wil je overleggen welk medicijn het beste aansluit? Neem gerust contact op.

Praktisch

Kosten
3 uur: € 325

We starten met een kennismaking, waarin we de verwachtingen, wensen en grenzen bespreken. Samen stemmen we af hoe de sessie er in grote lijnen uit gaat zien. Na afloop evalueren we kort en bespreken we hoe jullie het geoefende thuis vorm kunnen geven.

Werkdagen
Woensdag t/m vrijdag, overdag en ‘s avonds.

Locatie
Regio Oss (Noord-Brabant)

Meer info
Meer weten? Direct boeken?
Bel, app of mail: 06-48511796 • info@bewustopweg.nl

tip

Deep Dive

Wil je met je geliefde de diepte in en de verbinding en intimiteit diepgaand verstevigen? Boek dan een Deep Dive Partnersessie: een pakket van 3 partnersessies tegen gereduceerd tarief.

Deep Dive 3 x 3 uur: € 690 (i.p.v. € 750)

De Deep Dive Partnersessie boek en betaal je vooraf. In verband met een gevulde agenda is het raadzaam om de 3 sessies al direct in te plannen.

Wat anderen zeggen …