Dive deep & Fly high weekend – voor vrouwen

Avontuur in jouw binnenwereld
Zin om je een weekend lang onder te dompelen in de wijsheid en de intelligentie van het plantenrijk? Om je te herinneren wie je ten diepste bent en ruimte te maken voor het licht van je ziel?

Ga met ons mee op een magisch avontuur in jouw binnenwereld. Samen creëren we een krachtig en veilig veld waarin je hoog kunt vliegen, diep kunt duiken en thuis kunt komen.

Inzichten en heling
We starten op zaterdag met een ceremonie met Magic Truffels, rapé en sananga.  In deze ceremonie maak je een diepe, innerlijke reis. De planten nodigen je uit om contact te maken met je onderbewuste en de schatten op te halen die daar op jou liggen te wachten. Tijdens je reis kunnen oude kennis, diepe inzichten en magische beelden tot je komen. Ook mag je rekenen op heling; het paddenstoelenveld  brengt liefde en licht op alle lagen in jouw systeem.

De ceremonie wordt verrijkt met ondersteunende muziek, stilte, afgestemde aanraking en energetische healing.

Liefdeskracht
Op zondag vervolgen we met een ceremonie met Blue Lotus, ceremoniële Cacao en rapé; deze planten zijn subtieler en zachter van aard. De sensuele vibes van de Blue Lotus en de liefdeskracht van de cacao zorgen voor een zachte bedding waarin je alle inzichten en ervaringen van zaterdag op een fijne manier kunt integreren. En de rapé zorgt voor helderheid, focus en het opruimen van dat wat nog losgelaten mag worden.

PS Wie elders een cacao-ceremonie heeft ondergaan en de conclusie heeft getrokken dat je daar niet zoveel van voelt, kent onze cacao-ceremonies nog niet. Diepe processen, een heerlijke vrije heksenbende en een blij hartje gegarandeerd! 🙂

Plantmedicijnen
De planten waar we mee werken worden niet voor niets plantmedicijnen genoemd; wanneer je ze in de juiste setting en dosering gebruikt, hebben ze een helende en reinigende werking op je lijf, je geest, je gevoelswereld en je energieveld. Hier lees je meer over de planten die je dit weekend zult ontmoeten.

Dansen en stromen
Op beide dagen gaan we ook lekker dansen om onze lijven te laten stromen en het wilde vrouwelijke te vieren. Olé!

Voor wie?
Je verlangt ernaar om je te verbinden met het magische weten in jou. Je hebt al enig innerlijk werk gedaan. Je bent bereid om de controle los te laten. Je staat open voor het werken met plantmedicijnen.

Dit weekend is niet geschikt voor het uitwerken van diepe therapeutische processen; mocht dat in jouw leven op dit moment aan de orde zijn, dan kun je dat beter aanpakken in een individuele ceremonie met Margit. Als je aanleg hebt voor psychose, dan raden we je deelname af; truffels kunnen deze aanleg versterken.

Mochten er fysieke aandachtspunten zijn (bv. hoge bloeddruk, duizeligheid, hartritmestoornissen, zwangerschap), dan horen we dat graag vooraf, evenals het gebruik van medicatie. Samen overleggen we dan of deelname veilig en vertrouwd voelt voor beide partijen.

Twijfel je of dit weekend geschikt is voor jou? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee.

Begeleiding
Het weekend wordt begeleid door Marloes Verboom en Margit van Harten. Samen begeleidden zij al verschillende ceremonies, weekends en retraites.

Marloes is stromend mens, priesteres en nieuwsgierig wat het leven haar brengt als ze haar impulsen volgt. Ze woont in Cantabrië (Spanje) en begeleidt diverse retraites en ceremonies in o.a. Spanje, Nederland en Zuid-Frankrijk. Ze werkt het liefst in en met de natuur en de elementen. Ze heeft een achtergrond in onder meer healing, (natuur)coaching, reisbegeleiding, intuïtieve massage en het begeleiden van (vuur)rituelen, zweethutten en plantmedicijn ceremonies. ‘Ik stroom waar liefde, avontuur en magie samenkomen in onze reizen & ceremonies!’

Margit is tantrisch coach en priesteres. Ze heeft een achtergrond in onder meer polyenergetische therapie, dru yoga, holistische massage en tantra. Ze laat zich inspireren door het werk met plantmedicijnen; deze brengen haar oude wijsheid in herinnering en helpen haar in haar magische werk, waarbij zij zichzelf inzet als een kanaal voor bewustzijn en oud weten. ‘Mijn droom is dat we met elkaar deze planeet tot een lichtere plek maken. Heel graag draag ik daar met dit met mooie werk een steentje aan bij.’

Praktische gegevens

Data en tijd
Zaterdag 23 t/m zondag 24 maart 2024
Zaterdag 26 t/m zondag 27 oktober 2024

Start programma: zaterdag om 11.00 uur
Einde programma: zondag rond 15.30 uur

Bijdrage
Jouw bijdrage is € 295,-. Dit is inclusief overnachting in de ceremonieruimte, ontbijt op zondag en lekkers na de cacao-ceremonie. We vragen je om voor de zaterdag iets potluck lekkers mee te nemen om met elkaar te delen na afloop van de ceremonie.
Je kunt overnachten in de ceremonieruimte. Ook kun je je tent of camper neerzetten in de ruime tuin. Het is mogelijk om in één van de tiny houses op het terrein te overnachten. Hiervoor geldt een meerprijs van 40,- p.p. Linnengoed is te huren voor 15,- p.p.

Aantal deelnemers
Minimaal 4 en maximaal 8 vrouwen

Locatie
Een yurt (met houtkachel! ;-)) op een prachtige, vrije natuurplek in Sint Oedenrode. Op het terrein staan verschillende tiny houses, elk met een eigen sfeer en uitzicht. 

Meer info?
Meer weten? Direct aanmelden?
Bel, app of mail 06-48511796 * info@bewustopweg.nl