Poort van Vertrouwen

En hier ligt ie dan, nog steeds. Het altaar. Robuust en stevig, als een onwrikbaar anker. We gebruikten het vorige week tijdens een truffelceremonie. Sindsdien wil hij niet weg. Dus voorlopig blijft hij. Voor eenieder die in deze tijd een stevig anker kan gebruiken.

De dag voor de ceremonie ontstond bij dit altaar het beeld van een poort; een poort van vertrouwen. Een poort waar je doorheen kunt reizen van donker naar licht, waar je je angst achter kunt laten en waar je in vertrouwen kunt stappen. Met de enorme steen in het midden als plek waardoor afgevoerd en getransformeerd kan worden.

Met 2 dierbare vrouwen wijdde ik de poort in. ‘s Avonds bekrachtigde ik ‘m nog verder met Edith, mijn ceremoniële side-kick. We legden er enorme kristallen omheen, als superheldere richtingaanwijzers. Geen misverstand mogelijk, de energie kon maar 1 kant op. Loslaten en gáán met die banaan.

En we gíngen tijdens de ceremonie. Potverdrie, wat een diepte. Prachtige processen, ouwe zooi die schijnbaar moeiteloos werd opgeruimd, deelnemers bij wie het kwartjes en inzichten regende… Met dank aan de poort.

Na afloop van de ceremonie ruimde ik de zaal leeg en ik maakte er schoon. Maar de poort die wou niet weg.

Een paar dagen later hield ik hier een bijzondere privé-ceremonie met een sister. Tegenover elkaar gezeten, aan beide kanten van het altaar, drumden we, reisden we en hadden we een ervaring die nauwelijks in woorden te beschrijven valt.

Inmiddels is mijn zaal weer ingericht. En nog steeds wil het altaar niet weg.

En dan pas snap ik het. In deze tijd waarin alles wat zeker leek wankelt, waarin onze diepste angsten worden aangeraakt, waarin we worden uitgenodigd om onze donkerste schaduwen aan te kijken, is er meer dan ooit vertrouwen nodig.

Vertrouwen dat we gezond blijven, dat we voldoende te eten hebben, dat we onze baan en ons inkomen niet verliezen.
Vertrouwen dat we onze dierbaren behouden, dat er voor ons gezorgd wordt en dat het uiteindelijk allemaal goed afloopt.

Dit altaar met deze poort ligt hier om dat vertrouwen te ankeren. En voorlopig blijft hij hier nog wel even liggen.

Dus kom gerust eens energetisch buurten; de plek is 24/7 geopend. Ik zet een kopje thee voor je klaar. Energetisch en Corona-proof. 😉

Kom erbij zitten, kijk ernaar, steek een kaarsje aan. Vertrouw er je zorgen aan toe, je pijn, je angst. Leg ze zachtjes neer en stap door de poort. Stap in licht en vertrouwen. Zo vaak als je wilt. Er is genoeg voor iedereen.

Je bent welkom! 💛💫🙏🏼

***

Wil je angst en donkerte loslaten en jouw verbinding met vertrouwen bekrachtigen? Welkom bij een online Coaching of Ritueel of een online Body&Mind-sessie.