Kom uit je hoofd

Denken, piekeren, malen… je hoofd maakt soms overuren. Per dag produceert je brein tienduizenden gedachten. En of ze nou allemaal zo ontzettend nuttig en onmisbaar zijn…

De module Kom uit je hoofd helpt je om te leren kijken naar die gedachtenstroom, in plaats van je erdoor mee te laten slepen. Je leert je gedachten herkennen én ze regisseren. Ook ontdek je hoe het activeren van je lijf je ondersteunt bij het kalmeren van je drukke hoofd.

Het resultaat: meer rust en ruimte, een gevoel van ontspanning, inzicht in je denkpatronen & een sterkere verbinding tussen je hoofd en je lijf.

Wat anderen zeggen…

Denise over “Kom uit je hoofd”:

Vanavond ‘verloopt’ mijn account bij deze mooie training. Ik wil wat delen over hoe ik het heb ervaren. Ik merk dat het in mijn hoofd steeds een beetje rustiger is geworden. Natuurlijk zijn er momenten waarop ik uit de bocht schiet, maar de periodes daartussen in worden rustiger. Heel fijn!
Naast al deze mooie oefeningen heeft het verlagen van mijn levenstempo, en met meer aandacht en bewustwording er ook voor gezorgd dat een gedeelte van onrust in mijn hoofd/lijf verdwijnt. Door deze aandacht voel ik meer ontspanning en daardoor ervaar ik meer plezier in alles. Om vervolgens te waken niet door te schieten in het plezier en overenthousiast te worden ;-).
Ieder filmpje/opdracht zorgde weer om op andere manier in mijn lijf te komen en uit het hoofd. Voor mij was het vinden van 3 punten in mijn lichaam echt een eye-opener om weer te voelen en de aandacht te verplaatsen. Deze pas ik regelmatig toe.
Margit van Harten, super bedankt voor je training. Ik wens jullie allemaal nog een mooie reis toe.