Girl on fire!

AAAARGHHH!!! Wat heb ik af en toe schoon genoeg van deze ‘crisis’. Weer een mooie reis geannuleerd, een workshop verplaatst, een sessie on hold gezet.

En ik loop hier rond met een bak aan potentieel, aan energie, aan inspiratie en zin. IK WIL!!! ✨✨✨

Ik wil reizen, mensen aanraken, ceremonies begeleiden, rituelen verzorgen, anderen meenemen in magische sferen, mijn licht verspreiden, mijn missie leven.

Mijn werk is voor mij zó’n belangrijke bron van expressie. Dat waarvan ik vanaf mijn stuitje tot aan mijn kruin en ver daar voorbij voel, wéét, dat ik het hier te doen heb, dat waarin ik 100% dienstbaar wil zijn, dat…

… staat nu op pauze.

Gelukkig zijn er nog een paar individuele sessies, duo-ceremonies, 1-op-1 rituelen. Maar ik heb zoooveel meer te delen. Pfffff.

En ja, het is vast zo dat dit nodig is. En dat we hier veel van leren.
En het is zeker zo dat ik nog meer mag zakken, vertragen, loslaten, me overgeven.
En ja, het biedt ook ruimte voor iets nieuws. Hoop op een shift in bewustzijn. Een voorzichtig doorkijkje naar een andere wereld.
En het is een doorlopende tantrische meditatie, het containen van mijn onvervulde verlangen. Story of my life.

Maar mèèèn, ondertussen, NÚ…

…. voel ik me als een wandelende vulkaan.

Dus ik ga maar eens de dijk op, een paar rondjes rennen met rook uit mijn oren. En daarna plat op mijn buik op Pachamama liggen, mijn verlangen en mijn pijn met haar delen. En me daarna opgeven voor alle online dansfeestjes die er dit weekend zijn.

Daarna ben ik vast weer zo mak als een lammetje. Maar nu nog even niet.

🔥💥☄️

PS Een héle dikke liefdevolle shout out naar alle brothers en sisters in mijn netwerk die in hetzelfde schuitje zitten. I feel you!! 💕