Zorgvuldigheid rondom Corona

Sessies en events ten tijde van Corona… Wat gaat wel door en wat niet?

Coachings gaan door, ofwel live ofwel online via Skype of Zoom. Body&Mind-sessies ook; de sessies bevatten geen aanraking meer, omdat ik daarbij de 1,5-afspraak niet in acht kan nemen. Er zijn gelukkig veel andere manieren om in je lichaam af te dalen en contact te maken met wat daar te voelen is. Body&Mind-sessies kunnen we zowel live als online laten plaatsvinden.

Ontmoeten we elkaar live, dan houden we ons aan de 1,5 meter regel en we letten beiden op onze hygiëne. Voelt één van ons zich niet fit (hoesten, niezen, koorts), dan verzetten we de afspraak.

De workshops van maart en begin april zijn verzet naar een later moment. De reizen t/m mei zijn geannuleerd. Over workshops die gepland staan voor eind april of mei neem ik binnenkort een besluit. Eventuele gewijzigde data communiceer ik met deelnemers, op deze website, op Facebook en in mijn nieuwsbrief.

Wat betreft de reizen: we houden de actuele situatie per land goed in de gaten en we houden hierover contact met de deelnemers. Boek je een reis binnen nu en de komende 2 maanden, dan adviseren we je om een annuleringsregeling te treffen rondom je vliegticket.

En verder… neem de tijd om goed voor je lijf te zorgen, veel te drinken, te wandelen, te dansen, te ontspannen, te ademen, te genieten en lief te hebben. Het beste medicijn tegen angst is nog altijd liefde.

Heb het goed!
Margit